Milyen lesz a helyzet Németországban, ha 2025-ig még 9,5 millió migránsot kapnak?
Nógrádi kamutanárúr a forrás? :DDD Bárcsak leellenőrizhető lenne ez az állítás! Bárcsak angolul elérhető lenne ez, hogy még svédül se kellene tudnod! Bárcsak itt megtalálnál mindent róla ezen a linken: [link] , többek közt azt is, hogy a svéd rendőrség nem jegyez fel vallási vagy etnikai jegyeket, így az állítás nem is lehet igaz.
Amúgy jó magyar módra nem megy az értő olvasás neked se. Annyit mond, hogy az elöregedést gátolandó ennyi embert KELLENE befogadnia, nem azt, hogy ennyi fog jönni. Tavaly is összeszartátok a nadrágot, aztán pár napja derült ki, hogy az egész EU 2015-ben 330e menedékjogot adott a kérelmezőknek.
#10:
Rosszul írtam, kimaradt a mondatból, hogy mainstream, úgy meg jó lenne ?
"Most végre eljutottunk oda, hogy a liberálisok átgondolták korábbi állásfoglalásuk és a nemzeti radikálisokkal kéz a kézben, együtt tudnak örülni az ideáramló muszlimoknak, a fény hordozóinak."
El tudom képzelni, hogy mennyire őszintén gondolják ezt a pártidióták és nyaloncok gyülekezete az álláspontváltoztatást.
#11:
" a svéd rendőrség nem jegyez fel vallási vagy etnikai jegyeket, így az állítás nem is lehet igaz. "
A magyar rendőrség sem jegyez fel etnikai jegyeket, vagy a közmunka programban sem tartják számon, mégis nemhivatalosan megállapították, hogy van cigánybűnözés és sok a cigány a közmunkásoknál.
"Amúgy jó magyar módra nem megy az értő olvasás neked se. Annyit mond, hogy az elöregedést gátolandó ennyi embert KELLENE befogadnia, nem azt, hogy ennyi fog jönni. "
Figyelmesen olvass legközelebb, mert nem annyit írtam, hogy X ember fog jönni, hanem hogy X ember kell ilyen-olyan céllal, amit még azzal a magyarázkodással is ostoba magyarázkodásnak tartok meg mások is.
"A magyar rendőrség sem jegyez fel etnikai jegyeket, vagy a közmunka programban sem tartják számon, mégis nemhivatalosan megállapították, hogy van cigánybűnözés és sok a cigány a közmunkásoknál. "
Forrás? Csak úgy nem hivatalosan.
,,330e menedékjogot adott a kérelmezőknek"
Nem kötekedni akarok vagy valami, de ahogy írtad ennyit adott ki. Ez viszont nem azt jelenti, hogy ennyien is vannak itt, hisz ott vannak még azok, akiknek első körben nem fogadták el a kérvényét és fellebeznek. Ők addig meg itt maradnak míg meg nem vizsgálják a fellebezését.
Ahogy írtam nincs semmi bajom az írásoddal, mert egyet értek veled, csak ezt amit írtam fontos megemlíteni.
Azért nézzük helyén a dolgokat!
A menekültek/migránsok ugyanolyan társadalmi szelet mint bármely társadalomban van, vannak közöttük képzettek, orvosok, mérnökök (mint bármely országban ez az elenéysző kisebbség), vannak közöttük dolgozni akarók (szintén csak egy szűk réteg), vannak közöttük segélyre hajtók, ingyenélők, ügyeskedők, bűnözők... és ehhez hozzájönnek a kultúrális különbségek, hisz azért a falvakból jöttek között nem ritka az irástudatlan, és az alapvető kultúrális/szociális problémákkal küzdő, akiknek az irástudatlanság miatt még az arab nyelv sem megy, nemhogy a német-tanulás, és akkor nem beszéltünk a vallási problémákról, hisz az iszlám a többi vallástól különbözik, a jogrendet nem ismeri el... aki igazán hithű, az minden rendes polgári törvénykezést elutasit, nem tartja magára érvényesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!