Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A déli harangszót miért nem...

A déli harangszót miért nem törlik el Nyugat-Európában?

Figyelt kérdés

Azon csodálkozom, hogy a liberálisok nem kötöttek még bele.

Pedig, nyugodtan eltörölhetnék.

A déli harangszónak nincs legitimitása egy nyugat-európai országban, a lakosság migránspárti.

A déli harangszónak a jelentése,az, hogy Európa győzelmet aratott az iszlám felett.

Vagyis, inkább csak megakadályozta a terjeszkedését.

Először, Magyarországon jelent meg, majd később terjedt át Nyugat-Európába.

De, úgy tűnik, sok értelme, jelentősége már nincs.Pedig, sokan haltak meg azért, hogy Európa ne legyen iszlám.

A válasz erre az, hogy "refugees welcome".

2016. ápr. 19. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 20. 08:42
 12/18 anonim ***** válasza:

"Először nézz utána kérdező hogy miért harangoznak. Nem magyar találmány. [link]

Azok számára, akiknek hasonlóan ótvar a szövegértése, jelezném, hogy a kérdés kimondottan a déli harangszóról szól.

Ez pedig a helyes forrás: [link]

2016. ápr. 23. 14:26
 13/18 anonim ***** válasza:
A déli harangozás nem találmány, hanem szokás. A találmány szót tárgyakra használják. És a számodra helyes forrásban is érintve vagyunk benne, még ha nem is úgy, ahogy kérdező leírta.
2016. ápr. 23. 21:37
 14/18 anonim ***** válasza:

#13!

Az első mondatomban a 9-es válaszolót idéztem, de látom az idézőjelek nem tűntek föl.

2016. ápr. 23. 23:55
 15/18 anonim ***** válasza:

71%-os hülyegyerek: Ha nem tudsz angolul, legalább ne okoskodjál. Az 1.2. pontban van a déli harangszóról szó.

"In Christianity, many Anglican, Catholic, and Lutheran churches ring their church bells from belltowers three times a day, at 6:00 A.M., 12:00 noon and 6:00 P.M., summoning the Christian faithful to recite the Lord’s Prayer,[2][3][4] or the Angelus, a prayer recited in honour of the Incarnation of God.[5][6] The injunction to pray the Lord's prayer thrice daily was given in Didache 8, 2 f.,[7][8] which, in turn, was influenced by the Jewish practice of praying thrice daily found in the Old Testament, specifically in Psalm 55:17, which suggests "evening and morning and at noon," and Daniel 6:10, in which Daniel prays thrice a day."

Vagyis a déli harangszó már az Ószövetségben is szerepelt.

Valld csak be szépen hogy megláttad a harang képét és már rohantál is fröcsögni, kiváló szegénységi bizonyítványt állítva ki ezzel magadról.

2016. ápr. 24. 01:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok, aki hülyegyerekezi a másikat és személyeskedik. Bár abban igazad van, hogy nem olvastam végig a linket, amit küldtél. Gondolom te se az enyémet. Annyira különb vagy tőlem, hogy te is csak fröcsögsz és gyűlölködsz. Gyűlölsz engem, a kérdezőt és mindenkit aki nem bólogat rögtön a te véleményedre. Írhatod ezután mennyire hülye magyar vagyok, te meg milyen okos, esetleg elküldhetsz melegebb éghajlatra vagy írd, hogy tanuljak többet, hogy olyan okos legyek, mint te. Szídjad az etnikumomat és a vallásomat, hitemet, meggyőződésemet stb. Ahogy a hozzád hasonló nagytudású, felvilágosult és toleráns emberek szokták. Remélem segítettem az ötleteimmel. :) A kérdésnél maradva pedig igen eltörölhetik Nyugat-Európában, ha úgy ítélik meg, hogy sérti a bevándorlók érzéseit, bár azért elég durva lépés lenne. Jelenleg kevés esély van rá, majd Európa iszlamizálódott akkor annál inkább, bár akkor már lehet, hogy a keresztény templomokat is lerombolják vagy mecsetek lesznek belőle. Ebben a világban bármi megtörténhet.
2016. ápr. 24. 09:32
 17/18 anonim ***** válasza:
* majd ha Európa iszlamizálódott
2016. ápr. 24. 09:35
 18/18 anonim ***** válasza:
A link eleje pedig tényleg a harangról szólt, nem fröcsögni akartam, azt hittem arra gondolsz, mivel tévesen használtad a találmány szót is. Úgy tűnik neked a magyar nyelvet kéne gyakorolnod. Linkeket könnyű dolog küldözgetni és hülyének beállítani a kérdezőt, sokkal könnyebb mint egy adott kérdésben saját véleményt kifejteni. Valóban.
2016. ápr. 24. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!