Miert jo a nemeteknek ha lemondanak nemzeti identitasukrol?
A multikulturalizmus egy agyremseg. Mivel indokoljak meg Eszak es Nyugat Europaban a nemzeteknek hogy az jo nekik ha megtagadjak, semmibe veszik sajat gyokereiket, identitasukat, kulturajukat ? Letezik valamilyen filozofia, ideologia vagy konyv errol ? Mit tanitanak a gyerekeknek az iskolaban, hogyan adjak be nekik ? Apeldaul a kommunizmus ideologiaja Marx, Engels, Lenin tanitasira epult (ezt megeltem). Ugye, a politikai korrektseg nem ideologia , erre nem lehet alapozni a multikulturalizmust ?
Azert kerdem, mert szeretnem jobban erteni a lenyeget a dolognak.
"Mivel indokoljak meg Eszak es Nyugat Europaban a nemzeteknek hogy az jo nekik ha megtagadjak, semmibe veszik sajat gyokereiket, identitasukat, kulturajukat ?"
Én is épp ezt akartam kérdezni a magyarokról. Több mint 1000 éve ez megy.
Ez most a fő ideológiai csapásvonal, amíg be nem látja az emberiség, hogy jelenleg, nagy tömegekben és hosszú távon nem működőképes.
A németek egyrészt azért járnak élen benne, mert mindenben szeretnek élen járni, másrészt mindig megragadják a lehetőséget, hogy kompenzáljanak Hitler tetteiért.
Ezt én sem értem.
Mert még hogy a magyarok lemondanak a bőgatyás, ostorcsattogtatós, pusztában nyargalászós, hejjehujjázó, nyomi kultúrájukról, azt megértem.
De hogy pont a németek? Azok legalább ténylegesen verhetik valamire a mellüket.
Én inkább azt kérdezem, kedves liberálisok, hogy ha a multikulturalizmus olyan jó, miért nem visszük el Afrikába, Ázsiába? Miért csak az európai fehér emberek országait kell elárasztani más kultúrájú emberekkel, akiknek persze eszük ágában sincs beilleszkedni?
Vagy miért van joguk a muszlimoknak többletjogokért követelőzni nyugati keresztény/világi országokban, miközben a muszlim országokban gyakorlatilag elnyomásban él minden vallási kisebbség?
magas életszínvonal....
érthető,gyökerekből nem lehet jól élni...
5-ös.
Lisztről, Zrínyiről (tudom, vér alapján horvát), Gárdonyiról, Katona Józsefről (Bánk bán) és Jókairól azt állítod, hogy nyomi?
Illetve a sokezer népdalról, sokszínű népviseletről, katonadalokról?
Ez már magyarellenesség, amit művelsz itt.
Nem mondanak le a nemzeti identitasukrol. Egy nemet, nemet marad akkor is ha a szomszedja torok vagy afgan.
A magyarok vilagszinvonalu ongyilkossagi arannyal, alkoho problemakkal es depresszioval buszkelkedhetnek. Ezeket az erenyeket buszken vallaljak a nemzeti identitasukat felto hazafik. Ez a vilag legnyomorusagosabb nepe, es az identitasukat feltik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!