Medvegyev, de Putyin nélkül Ő nem az igazi. De Medvegyev is idős. Szerintem utánuk egy lefele ívelő Oroszországot fogunk megélni ami teljes mértékben ki fogja szolgálni Amerikát, ez a szélsőliberális ködbe burkolódzott cukifiuknak jó lesz, persze a gazdijuknak még jobb.
Nekünk ( mármint a kirekesztő rasszista neonácinak titulált egyszerűen csak épp eszű embereknek ) nem lesz jó mivel a Orosz-Amcsi ellentét ha fokozódik akkor olcsóbb a olaj és a forint is jobb.
"Szerintem utánuk egy lefele ívelő Oroszországot fogunk megélni"
Oroszország már most hanyatlik. Nem csak fogod megélni, hanem már most megéled.
Medvegyev csak 50 éves.
Fiatalabb, mint Orbán.
Viszont ő olyan, "megalszik a tej a szájában" típus.Nem olyan vezető, mint Putyin.
Oroszországnak nem lesz Putyin-kaliberű vezetője a halála után. Putyin már régen kicsinálta vagy háttérbe szorította azokat a politikusokat és/vagy oligarchákat, akik hozzá hasonlóan alkalmasak az autokratikus hatalomgyakorláshoz. Medvegyev gyakorlatilag csak a bábja, esélye nincs, hogy Putyin után összetartsa az oroszokat.
Az én előrejelzésem az, hogy Putyin halála után Oroszország vissza fog csúszni a 90-es évekbeli állapotokba. Tehát nagy mértékű anarchia lesz. A különböző tartományi kormányzók szépen felosztják majd maguk között a hatalmat. Papíron egy ország fog maradni, de gyakorlatban az összes gubernátor kiskirályként fogja neo-feudális körülmények között vezetni a saját szegletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!