Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok, hogy a legújabb...

Mit szóltok, hogy a legújabb kutatás szerint a munkanélküliség miatt lesz valaki terrorista?

Figyelt kérdés
[link]

2016. ápr. 16. 02:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok

"Kedves #2! Ha engem bezárnának, a nevemet se használhatnám, azt kellene tennem, amit megszabnak, a tevékenységemnek úgy szabnának gátat, hogy meghatároznák, milyen eszközöket használhatok, .."

Megmondanad mirol beszelsz? Ki van bezarva es hova, ki nem hasznalhatja a nevet, mit szabnak meg, mihez, milyen eszkozoket?

2016. ápr. 16. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.Ha valaki munkanélküli,nincs bevételi forrása és ezért bankot,benzinkutat rabol ki,vagy zsebtolvaj,rabló lesz,azt még valahol megértem.De hogy terrorista legyen,embereket robbantson fel,ahhoz valami egészen más kell...
2016. ápr. 16. 19:52
 13/15 A kérdező kommentje:

# 4

Az egyedüli propaganda oldal az index és a többi szennylap.

Az orientalista reagált is ezekre a gerinctelen primitív hazudozásokra, ajánlom, hogy olvasd el!

[link]

Ne csak egy oldalról tájékozódj!

Ugyanis liberáliséknél Nyugaton mindenki orosz-propagandista, aki nem elég szivárványos és nem egyezik a véleménye Obamával.

2016. ápr. 16. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát a te tájékozódásod sem túl széleskörű. (Csak nekem tűnt fel hogy az írónak még diplomája sincs?)
2016. ápr. 16. 20:37
 15/15 A kérdező kommentje:

# 14

Igen, csak neked.

Mellesleg ennek az oldalnak a szerkesztői tesközelből is ismerik a közel-keleti eseményeket. Maga a főszerkesztője is damaszkuszi szír-magyar.

Ők nem csak arról írnak, amit Washingtonból leadnak...

2016. ápr. 16. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!