Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szólnátok hozzá, ha olyan...

Mit szólnátok hozzá, ha olyan Pápa lenne, aki kemény, és gyűlölködik a migránsok ellen?

Figyelt kérdés

2016. márc. 31. 21:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Érdekes lenne, ha Jézus utódja ezt csinálná.
2016. ápr. 1. 05:25
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

Az valami ilyesmi lenne?

[link]

2016. ápr. 1. 06:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Nyilván hitelét vesztené, mert szembe megy a keresztény tanításokkal.

Én nem azt mondom, hogy válogatás nélkül be kell fogadni mindenkit és szerintem elsődlegesen meg kell védeni Európa keresztény értékeit, viszont gyűlölködni sem kell, mert az már nem keresztényi viselkedés.

2016. ápr. 1. 08:58
 14/19 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 1. 10:54
 15/19 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 1. 10:55
 16/19 anonim ***** válasza:
34%

Ennyi tudatlan embert, mint amennyi ezen az oldalon van.

II. Pius neve ismerős? Ő kérte fel Hunyadi Jánost, hogy győzze le a törökeket.

És szinte az összes pápa támogatta a törökök elleni hadjáratokat, anyagilag és máshogy is.

Egyébként a gyűlölködés fölösleges. Egy olyan pápának örülnék, aki nem tartozna egy bizonyos etnikumhoz és ezáltal normális ítélőképességgel rendelkezne. Aki segítené a keresztény kultúrát és hagyományt megőrizni és támogatná a nemzeteket az iszlám és a mohamedánok elleni védekezésben. De ez csak álom marad.

2016. ápr. 1. 20:32
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

Én katolikus vagyok, és egyenesen felháborítónak tartom azt, amit Ferenc pápa képvisel az ügyben.

Szép dolog a keresztényi szeretet, de amikor arról van szó, hogy ellenállás nélkül adjunk oda a hazánknak egy idegen, ellenséges tömegnek, akkor inkább tegyük félre ezeket az elveket.

2016. ápr. 3. 10:23
 18/19 anonim ***** válasza:
23%

Én is keresztény vagyok, és teljesen nagy bennem a szeretet meg a megbocsátás, de azt gondolom, gyerekeket, nőket, férfiakat, mindenkit azonnal le kell géppuskázni a vérbe, aki útlevél meg engedély nélkül mászkál ide-oda. A pápának is ezeket az elveket kellene képviselnie, amíg nem teszi, addig csak zsidóbérenc balliberális dekadens értékromboló áruló ő is, mint a Gyúrcsány.

Én Putyint tekintem pápának a fent kifejtett okok miatt.

Ez a Ferenc csak annyit ér, mint a másik Ferenc, a Gyúrcsány.

Az igazi pápát már régóta Vlagyimirnek hívják. Egyedül ő tesz valamit a krisztusi közösség védelme érdekében.

2016. ápr. 21. 02:35
 19/19 anonim ***** válasza:
82%

"zsidóbérenc balliberális dekadens értékromboló áruló"

"Vlagyimir Putyin ,mint Pápa"....

Kemény volt az a sok üveg sör a hétvégén ,vagy csak alapból vagy ilyen sügér? :DDD

2016. ápr. 24. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!