Elképzelhető, hogy Hillary Clinton pszichopata?
A cikkek angolul:
https://www.youtube.com/watch?v=ftbqIT7kb3k
Természetesen lehetne még száz ilyen fajta cikket is mutatni, utána lehet nézni. Csak most épp én ezt a hármat találtam meg.
Itt pl. szemrebbenés nélkül semmilyen részvétet nem nyilvánított a fél millió meggyilkolt iraki gyerekek miatt:
https://www.youtube.com/watch?v=RM0uvgHKZe8
És ezt támogatja Soros...
# 10
A presstv.ir régóta olvasom és szerintem elég hiteles. Több politikai elemző részletes átfogó véleményt szokott néha mondani. Nem csak simán leadja a hírt, hanem próbálja megérteni, hogy ennek globálisan milyen következményi lehetnek.
Én vagyok hajlandó csak az miatt utálni, mert iráni. Ha valakit csak azért utálunk, mert olyan a származása (jelen esetben iráni) az nem más mint rasszizmus.
De most nem ez a lényeg. Próbáljunk a témára koncentrálni.
# 11
Igen, ezt a videót elrontottam. De ettől függetlenül Hillary is egyetért az iraki népirtással.
Mellesleg a videón szereplő nő elvakult Hillary fan.
Ezt akartam eredetileg linkelni:
mindegyik amerikai elnök vagy elnökjelölt pszichopata.
az usa elnöki széke csak pszichopata, gonosz, illuminátus embereknek van lefoglalva, oda normális keresztény ember nem jut, csak a sátán csahos szolgái!
"Attól még, hogy valami nem az indexről vagy a bbc-ről van nem jelenti azt, hogy konteós szennylap."
kérdező, ne aggódj, az index és a bbc óriási nagy hírhamisítók, csúsztatók, egyik sem hiteles egy cseppet sem. mind a kettő a háttérhatalom érdekében hazudozik, mint a gép!
Na itt van! Erről beszélek! Csak azért mocskolódtok, mert iráni hírcsatorna!
Ez rasszizmus! Ha hír van közölve én nem nézem a származásukat.
Ez olyan mintha valaki pénzt akarna adni neked, ha egy néger akarná neked adni akkor nem fogadnád el, csak mert néger adja? Ugyanilyen a hír adás is.
Mellesleg hasonlítsd össze a kurucot a presstv-vel:
21.48
benned az a legviccesebb mindig, hogy annyira sötét vagy, hogy még azt sem fogod fel soha, hogy ki az aki épp a te oldaladon van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!