Mai politikai helyzetben lesz esélünk megnyerni az Euróvíziót?
Freddie - Pioneer száma jutott ki. Élőben ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=R9wapXEYyOs
Egy ország lakosai nem szavazhatnak a saját országukra,de például az erdélyi magyarok szavazhatnak Magyarországra. Oroszok sem fognak nyerni,bármennyire erős daluk van. Pontokat biztos fogunk kapni innen: Észtország, Finnország, Románia, Lengyelország. Az a kérdés mennyit. Szerintetek a mostni helyzetben tudunk nyerni, és letudjuk győzni a vetélytársainkat (Spanyolo. Letto. Oroszo.)?
Hát megnéztem ezt a Freddy Krüger gyereket meg a zenéjét és akkor jöttem rá, hogy ezt már hallottam és egy nagy rakás ...
Ezzel most mit akarnak, komolyan?
Most politikailag nagyon népszerű Magyarország, Orbánt európaiak százezrei kedvelik európamentő terveiért, kiállásáért, őszinteségéért, a háttérhatalommal való szembenállásáért!
Tehát ha így van, akkor ez plusz pontokat fog jelenteni, de soha nem elég ez.
Értelmes embereknél nem politikai alapon megy a szavazás.
De ha politikai okokból indulunk ki, akkor meglehetősen jó kapcsolatokat ápolhatunk Macedóniával, mert tavaly tőlük kaptuk a legtöbb pontot. Ugyanakkor rengeteget romlott a kapcsolatunk 2014-ről 2015-re Montenegróval, mivel 2014-ben még maximális pontot adtak, 2015-ben meg semmit. Ugyanakkor a Polák Wegier mégsem dwa bratanki, mert egyik sem adott pontot a másiknak 2015-ben.
Szerintem egy nemzetközi összefogással készült zenének lenne a legnagyobb az esélye.
Mondjuk egy szakállas portugál nő énekelne svéd nyelven egy albán forradalmi induló feldolgozását, erős ukrán akcentussal.
Jah' nehogy kimaradjunk már: természetesen magyar cigányzenekar kísérné.
Az, tuti nyerő lenne. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!