Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaza van ennek az izraeli...

Igaza van ennek az izraeli politikusnak, az európaiak csak parádéznak a liberalizmusukkal, nem tudnak harcolni?

Figyelt kérdés

[link]

Jól látja a problémát, hisz ilyesmikkel is foglalkozik.

A főbb, irányító politikusok nem merik megnevezni az ellenségeket.

Akik meg megmerik, azokra mindenféle izmust ráfognak és "civilizálatlannak" bélyegzik.Pedig, nekik van igazuk.

Európa, soha az életben nem lesz egységes (talán nem is baj), ha ekkorák az ideológiai ,"izmusokbeli" különbségek.

Egyik fél ráerőltetné a másikra az izmusát,márpedig az erősebb a gyengébbre, aztán lenne pár finom kis polgárháború, mint a "régi szép időkben".

A probléma megoldása, a migráció leállítása, jelenlegi migránsok kiszállítása a kontinensről.

Ezután, csökkenne a terrorizmus, nem kellene hülye procedúrákon részt venni a reptereken és Angliában újra lennének kukák a vonaton.

Ja, és javulna a közbiztonság.

Amikor Rómában nyaraltam, ott is tele volt 6-7 fős afrikai bandákkal minden, a hátizsákomat is majdnem leemelték.

2016. márc. 23. 19:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"21.39

sosem mondták még el neked, hogy mit jelent a 'tény' szó mi? kevered a véleménnyel. :D"

Nos jelen esetben pont nem érdekel a tiéd. :D (Mellesleg hiába rejtetted a nicked. :))

2016. márc. 23. 22:02
 12/15 tetro ***** válasza:

22.02

megfogtad a lényeget. :D

nem rejtettem a nickem, nem tudom miről beszélsz.

2016. márc. 23. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudod te! :D
2016. márc. 23. 22:24
 14/15 tetro ***** válasza:

22.24

örülök, hogy te jobban tudod nálam hogy mit tudok, mint én magam :) egy látnokhoz van szerencsénk?

2016. márc. 23. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Unalmas vagy tetrócska, mint az etelközbe visszavágyó "kollégád! :) (Nyugodtan töröltetheted. :D)
2016. márc. 23. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!