Még mindig azt hiszik a bevándorlás támogatók, hogy külföldön támogatják az emberek?
Itt a bizonyíték, nem akarják az emberek, csupán a liberálisnak nevezett ( de valójában köze sincs a a liberalizmusnak ehhez ) Eu vezetők akarják:
A németek nem akarják. Csupán Merkel akarja. Még csak nem is a pártja akarja, abban is sokan nemet mondanak neki.
A németek meg a svédek akarják.
Elég migránspárti népség mindegyik.
A németek, meg még a halálba is követnék Merkelt.Van egyfajta birka-juhász mentalitás.
Amilyen sikeresek gazdaságilag, olyan hülyék másban.
A svédek meg pláne.
Náluk voltak régebben is nemi erőszakhullámok, csak a liberális média eltussolta.
A liberalizmus hívők meg mindenkit hülyének neveztek, aki ezt felemlegette.De, most, hogy kiderült, igen csendben vannak.
A liberalizmus olyan, mint egy vallás, sőt, rosszabb.
Ez azért jóval bonyolultabb, mint elsőre írják, jó lenne ha egyik újságíró venné a fáradtságot és lefordítaná a programjukat.
Azért, az AfD sem teljesen menekült ellenes, csak kanadai modellt követnének.
4#:
1: néhány heti rendszerességgel tartanak tiltakozásokat a menekültek ellen ( az elején még felkapta ezeket a sajtó, most már ugyanolyan megszokottak mint nálunk voltak az internet adó utáni tiltakozások. Minden héten volt 1, mégsem írtak róla ). Ezekről néha a jobboldali média szokott írni, a baloldali ( lásd: 444 ) csak a nagyobb fejleményeket említi meg.
2: választási eredmények.
2#:
A CDU Merkel pártja. Ez a legnagyobb bevándorlás támogató párt. Ez gyengült a legjobban.
Az AFD, ami most jelentősen erősödött ( mindhárom helyen 10% fölött végzett ) a jobboldali párt, ami ellenzi a bevándorlást, kerítést építene, lelövetné az illegális bevándorókat, stb.
Ez a kettő jelentős a kérdés szempontjából, a többinek nézz utána ha érdekel a német politika.
Engem nem érdekel sem a külföld, sem a hazai emberek. Következetesen képviselem tavaly óta a meggyőződésemet, és nem érdekel mit szólnak hozzá a svédek vagy oroszok, libsik vagy jobberek.
Egyébként Merkel jobboldali politikus, fyi.
6#
1:engem nem érdekel hogy mi van Németországban. Illetve csak ez az egy érdekel. No az Eu és maga a kontinens Európa legbefolyásosabb országa. Ahogy ő dönt menekült kérdésben, úgy dönt a többi nagyhatalom is. És mivel ez érinti Mo-t, érint engem, tehát ez az egy dolog érdekel.
2: Az AFD nem szélsőjobboldali náci párt, de ne zavarjon. Radikális ugyan, de nem náci.
3: nem gyűlölet keltés miatt vagyok itt ( lásd: 1 ).
"A németek nem akarják. Csupán Merkel akarja. "
Németországban élek. A hétvégén 3 tartományban voltak Landtagswahl választások.
Az eredmény:
BaWü:
Grüne+CDU+SPD+FDP = 80% = bevándorláspárti
AFD = 15% = bevándorlásellenes
5% egyéb kicsi pároknak jutott.
Rheinland Pfalz:
SPD+CDU+Grüne+FDP+FW 82 %
AFD 12%
6% egyéb kicsi pártoké
SAchsen-Anhalt:
CDU+FDP+Grüne+SPD+FW = 63%
AFD+NDP: 26%
11% egyéb pártok
Most akárhogy is nézem, az agybeteg szászokon kívül (akik egyébként mindig is radikális szavazatokat adtak le, ahogy a keleti rész jellemzően az ott uralkodó nyomorult állapotból adódóan) az emberek kb. 80%-a pártolja a bevándorlást.
Vagy nem az, hogy "pártolja", de nincs ellenére. A legtöbben inkább azon az állásponton vannak, hogy oké, fogadjuk be, de ne pénzt kapjanak hanem élelmiszert. De egy rossz szót nem hallottam még a munkahelyemen vagy a szakmai képzésen vagy a családomban (német a férjem). Szóval elég kis réteg van kifejezetten ellene.
"Az AFD, ami most jelentősen erősödött ( mindhárom helyen 10% fölött végzett ) a jobboldali párt, ami ellenzi a bevándorlást, kerítést építene, lelövetné az illegális bevándorókat, stb.
Ez a kettő jelentős a kérdés szempontjából, a többinek nézz utána ha érdekel a német politika."
Hát én beleolvastam az AfD programjába és terveiben, egyáltalán nem bevándorlás ellenesek, sőt ők is abba látják a megoldást az öregedő társalomra, csak kanadai modellt követve olyanokat engednének be, akiknek meg a éppen szükséges végzettsége és hasznára lehet Németországnak. Ezen kívül átalakítanák a szociális juttatásokat és az országba érkezéstől azonnal engedélyeznék nekik a munkavállalást.
Grüne(Zöldek) is egyetértettek Merkel bevándorlás politikájával, de az előttem válaszoló jól bemutatta, hogy mi a tényleges helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!