Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Még mindig azt hiszik a...

Még mindig azt hiszik a bevándorlás támogatók, hogy külföldön támogatják az emberek?

Figyelt kérdés

Itt a bizonyíték, nem akarják az emberek, csupán a liberálisnak nevezett ( de valójában köze sincs a a liberalizmusnak ehhez ) Eu vezetők akarják:

[link]

A németek nem akarják. Csupán Merkel akarja. Még csak nem is a pártja akarja, abban is sokan nemet mondanak neki.

2016. márc. 14. 13:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%

A németek meg a svédek akarják.

Elég migránspárti népség mindegyik.

A németek, meg még a halálba is követnék Merkelt.Van egyfajta birka-juhász mentalitás.

Amilyen sikeresek gazdaságilag, olyan hülyék másban.

A svédek meg pláne.

Náluk voltak régebben is nemi erőszakhullámok, csak a liberális média eltussolta.

A liberalizmus hívők meg mindenkit hülyének neveztek, aki ezt felemlegette.De, most, hogy kiderült, igen csendben vannak.

A liberalizmus olyan, mint egy vallás, sőt, rosszabb.

2016. márc. 14. 13:05
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem ismerem a német belpolitikát, így leírnátok, hogy a mostani választásokon győztes erők közül, melyek a radikálisan migránsellenes erők, melyek végre le fogják zárni a német határokat a bevándorlók előtt?
2016. márc. 14. 13:27
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Ez azért jóval bonyolultabb, mint elsőre írják, jó lenne ha egyik újságíró venné a fáradtságot és lefordítaná a programjukat.

Azért, az AfD sem teljesen menekült ellenes, csak kanadai modellt követnének.

2016. márc. 14. 13:42
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy tisztel kérdező miből gondolod, hogy a németek nem akarják a menekülteket?
2016. márc. 14. 14:05
 5/17 A kérdező kommentje:

4#:

1: néhány heti rendszerességgel tartanak tiltakozásokat a menekültek ellen ( az elején még felkapta ezeket a sajtó, most már ugyanolyan megszokottak mint nálunk voltak az internet adó utáni tiltakozások. Minden héten volt 1, mégsem írtak róla ). Ezekről néha a jobboldali média szokott írni, a baloldali ( lásd: 444 ) csak a nagyobb fejleményeket említi meg.

2: választási eredmények.

2#:

A CDU Merkel pártja. Ez a legnagyobb bevándorlás támogató párt. Ez gyengült a legjobban.

Az AFD, ami most jelentősen erősödött ( mindhárom helyen 10% fölött végzett ) a jobboldali párt, ami ellenzi a bevándorlást, kerítést építene, lelövetné az illegális bevándorókat, stb.

Ez a kettő jelentős a kérdés szempontjából, a többinek nézz utána ha érdekel a német politika.

2016. márc. 14. 14:23
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Egy párt programja nem csak a menekültkérdésből áll. Elhiszem hogy kérdező neked ez tölti ki az egész napodat, felváltva rettegsz és próbálsz gyűlöletet szítani, de nem magadból kéne kiindulni. Másrészt ha Merkel pártja veszít is, nem egy szélsőjobber nácipárt fog a helyére kerülni, akárhogy is vergődtök.
2016. márc. 14. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:
45%

Engem nem érdekel sem a külföld, sem a hazai emberek. Következetesen képviselem tavaly óta a meggyőződésemet, és nem érdekel mit szólnak hozzá a svédek vagy oroszok, libsik vagy jobberek.

Egyébként Merkel jobboldali politikus, fyi.

2016. márc. 14. 14:53
 8/17 A kérdező kommentje:

6#

1:engem nem érdekel hogy mi van Németországban. Illetve csak ez az egy érdekel. No az Eu és maga a kontinens Európa legbefolyásosabb országa. Ahogy ő dönt menekült kérdésben, úgy dönt a többi nagyhatalom is. És mivel ez érinti Mo-t, érint engem, tehát ez az egy dolog érdekel.

2: Az AFD nem szélsőjobboldali náci párt, de ne zavarjon. Radikális ugyan, de nem náci.

3: nem gyűlölet keltés miatt vagyok itt ( lásd: 1 ).

2016. márc. 14. 16:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"A németek nem akarják. Csupán Merkel akarja. "

Németországban élek. A hétvégén 3 tartományban voltak Landtagswahl választások.

Az eredmény:

BaWü:

Grüne+CDU+SPD+FDP = 80% = bevándorláspárti

AFD = 15% = bevándorlásellenes

5% egyéb kicsi pároknak jutott.

Rheinland Pfalz:

SPD+CDU+Grüne+FDP+FW 82 %

AFD 12%

6% egyéb kicsi pártoké

SAchsen-Anhalt:

CDU+FDP+Grüne+SPD+FW = 63%

AFD+NDP: 26%

11% egyéb pártok

Most akárhogy is nézem, az agybeteg szászokon kívül (akik egyébként mindig is radikális szavazatokat adtak le, ahogy a keleti rész jellemzően az ott uralkodó nyomorult állapotból adódóan) az emberek kb. 80%-a pártolja a bevándorlást.

Vagy nem az, hogy "pártolja", de nincs ellenére. A legtöbben inkább azon az állásponton vannak, hogy oké, fogadjuk be, de ne pénzt kapjanak hanem élelmiszert. De egy rossz szót nem hallottam még a munkahelyemen vagy a szakmai képzésen vagy a családomban (német a férjem). Szóval elég kis réteg van kifejezetten ellene.

2016. márc. 14. 16:37
 10/17 anonim ***** válasza:

"Az AFD, ami most jelentősen erősödött ( mindhárom helyen 10% fölött végzett ) a jobboldali párt, ami ellenzi a bevándorlást, kerítést építene, lelövetné az illegális bevándorókat, stb.

Ez a kettő jelentős a kérdés szempontjából, a többinek nézz utána ha érdekel a német politika."

Hát én beleolvastam az AfD programjába és terveiben, egyáltalán nem bevándorlás ellenesek, sőt ők is abba látják a megoldást az öregedő társalomra, csak kanadai modellt követve olyanokat engednének be, akiknek meg a éppen szükséges végzettsége és hasznára lehet Németországnak. Ezen kívül átalakítanák a szociális juttatásokat és az országba érkezéstől azonnal engedélyeznék nekik a munkavállalást.

Grüne(Zöldek) is egyetértettek Merkel bevándorlás politikájával, de az előttem válaszoló jól bemutatta, hogy mi a tényleges helyzet.

2016. márc. 14. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!