Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ti milyennek képzelitek...

Ti milyennek képzelitek Európát 2050-re?

Figyelt kérdés

Én így:

(!!!Mielőtt leordítanátok, NEM PROVOKÁCIÓNAK SZÁNOM ezt az irományt!!!)

2050-et írunk.

Európa végleg kettészakad. Felépül a Második Vasfüggöny, pont ott, ahol 100 éve.

Nyugat - Európa már csak névleg Európa, a nagyobb városokban (Párizs, London, Berlin) 90%-ban arab, afrikai bevándorlók fognak élni, a fehérek az üzleti negyedben fognak lakni, ahol az ingatlanárak miatt csak kevés bevándorló tud lakást venni.

Vidéken a nem európaiak aránya 30%-50% lesz, közbiztonság 0.

Mecsetek ezrei fognak épülni, miközben az őslakos keresztényeket elnyomják.

Amolyan Dél-Afrika lesz arrafelé.

Európaiak milliói jönnek át a Második Vasfüggönyön kelet felé.

A Visegrádi Négyek, a Balti államok, Fehéroroszország, Oroszország viszonylag élhetők lesznek az európaiak számára, bár annyira nem lesz nagy gazdagság, jólét, de viszonylag, ha szerényen is, de meg lehet élni.

A legnagyobb probléma a nyugat felől betörő terroristák lesznek, azonban a közbiztonság JÓVAL magasabb lesz, mint a nyugati nagyvárosokban.

Ti mit gondoltok?

Vajon valóban ennyire apokaliptikus lesz a jövő, vagy ez egy nagy túlzás?

Még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért.

EZ NEM PROVOKÁCIÓ!

2016. márc. 7. 19:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem vigyázunk, akkor a jóslatod beválik, csak nem 2050-ben, hanem hamarabb. A probléma az, hogy ha a nyugati keresztények kelet felé menekülnek, előbb-utóbb azok is önrendelkezésért fognak küzdeni az őket befogadó államokban, ami Magyarország számára egy II. Trianont jelentene, inkább mindenki maradjon otthon.
2016. márc. 7. 19:44
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Rosszabbnak mint ma.
2016. márc. 7. 19:46
 3/15 anonim ***** válasza:
2%

Vagy addigra létrehozzák az öntudattal bíró mesterséges intelligenciát, aki rájön, hogy az emberek tulajdonképpen teljesen feleslegesek, sőt alsóbbrendűek, akik csak felélik előle az erőforrásokat, így pusztulniuk kell.

Na, ebben az esetben már nem lesz probléma, hogy ki arab, néger vagy fehér, mert mind megpusztulunk.

Talán jobb is lenne. A gépek legalább nem sunyik és alattomosak, szorgalmasak, okosak, nincs bennük meg a számtalan emberi gyengeség.

2016. márc. 7. 19:53
 4/15 anonim ***** válasza:
18%
De, biztos nem provokációnak szánod, amikor olyan eszement ostobaságokat hallucinálsz össze hogy 90% arab lesz Európában. Az eddigi ténykedésed sem volt más.
2016. márc. 7. 20:17
 5/15 anonim ***** válasza:
31%

2050

Európa két részre szakadt, van a fejlett nyugat, ahol az olcsó munkaerőre épülő gazdaság csak úgy száguld, meg van a fasiszta kelet, ahonnan már mindenki elmenekült, csak a tudatlanok meg a nyuggerek vannak.

2016. márc. 7. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sc-firegényeket kellene írnod.
2016. márc. 7. 20:22
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

34 év múlva lesz 2050. Ez olyan sok idő, hogy lehetetlen megjósolni. Bizonyos tendenciák persze látszanak, de azokból sem lehet messzemenő következtetéseket levonni.

Gondolta volna valaki 1911-ben, hogy 34 évvel később, 1945-ben bevonulnak az oroszok Kelet-Európa nagy részére és uralmuk alatt tartják mintegy 45 évig?

Gondolta volna valaki 1961-ben, a berlini fal felhúzásának idején, amikor elképesztő mértékű elhidegülés jellemezte a Kelet és Nyugat viszonyát, hogy 34 évvel később, 1995-ben ez már csak egy rossz emlék lesz?

Szerintem nem sokan.

Én nem látom ennyire sötétnek Európa jövőjét, mint te. Tény, hogy nagyon-nagyon sok bevándorló érkezett és érkezik a kontinensre, de már most egyre erősödnek az ellenző hangok. Mit gondolsz, ezt hagyni fogják több évtizeden keresztül? Nem hinném. Valószínűleg tovább fognak erősödni a jobboldali pártok és jelentősen mérsékelni fogják az ide irányuló bevándorlást.

Mindemellett én még most sem látom Nyugat-Európa összeomlásának jeleit. A brit gazdaság pl. 2,2%-kal nőtt a tavalyi év folyamán, a német 1,7%-kal, a svéd pedig 2,1%-kal. Ilyen tendenciák mellett sokkal előbb fog Kelet-Európa összeomlani, hiszen lassan nem marad ebben a régióban képzett munkaerő.

2016. márc. 7. 20:26
 8/15 A kérdező kommentje:

Juj, kezdenek beindulni az indulatok :(

Sajnos vannak olyan embertársaink a társadalomban, akik nem tolerálják mások véleményét, gondolatmenetét, s ha valaki elmélkedik a jövőn, s az ő számára nem tetszőt ír, az már provokatív, sértő neki.

Demokrácia, szólásszabadság van, nem értem, mi a baj.

Ha nem tetszik, el lehet menni.

2016. márc. 7. 20:30
 9/15 anonim ***** válasza:
97%
44 év az nagyon sok idő, úgyhogy elég nehéz jósolgatni. Mindenesetre a te apokaliptikus jövőképed helyett sokkal valószínűbbnek tartom, hogy északnyugat rendkívűl sűrűn lakott, fejlett és modern terület lesz óriási metropoliszokkal, felhőkarcolók tömegeivel, magas életszínvonallal ugyanakkor elképesztően magas megélhetési költségekkel is. A keleti és déli országok lakossága ellenben csökkenni fog és el fog öregedni a társadalom. A tehetséges fiatalokat a fejlett északnyugat fel fogja szívni, viszont el tudom képzelni, hogy az északnyugati lakosok időskorukra délre vagy keletre költöznek az olcsóság, a napsütés és a nyugalom miatt. Én a mai helyzetből extrapolálva egy ilyesféle jövőt képzelnék el.
2016. márc. 7. 20:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Bocs, 34 év az a 44.
2016. márc. 7. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!