Ezen sírjak vagy nevessek?
https://www.youtube.com/watch?v=tN1MkAGuVyY
Amennyiben ez egy poén, akkor jó. Remélem mindenkinek leesett a vicc.
Amennyiben nem, és egyesek komolyan is veszik, akkor legszívesebben elsírnám magam.
8-as vagyok:
Nneddudgi!
"ót hörpinthettünk 03-10 00:09 tudálékos hülyeségkulacsából. ahelyett, hogy a hf-t csinálta volna, hogy megint meg ne húzzák. :) "
Ne aggódj!
Nem történt semmi gond. ;)
Nem húztak meg ,nem értem miről firkálsz.
Am jó hörpintést ,remélem megmaradt a szervezetedbe a lényeg ,hamár aki nem támogat egy egész katonaságot ,ami háborúra van specializálodva (mint minden katonaság a világon) az már egy "palesztin propagandista lelkibeteg".
Azok után amik azzal az emberrel és a családjával történtek nem is csodálnám ,ha depressziós lenne.
Csak egyszer néznéd meg a videót teljesen és nem csak "cúnya palesztin propagandistáznál".
Senkinek sem kívánom ,hogy ilyen eseményeket éljen át.
Egyébként Peled nem az U.S.A-ba ,hanem Izraelben él.
2014-ben az IDF le is akarta csukni ,mivel egy palesztin béke tüntetésen részt vett.
"A Közel-Kelet egyetlen demokráciája" ,congratulation for IDF.
De erre jó példa a Vanunu eset is ,ami épp a belinkelt videóhoz tartozik.
Izrael -ilyen téren- pont azt csinálja ,mint Irán.
A politikusok/nacionalisták mindenhol pont olyanok.
Hazugok és kapzsik (tisztelet a kivételnek).
A nacionalista ,pedig infantilisek.
Üdv!
Miko Peled lapja a twitteren. Az elso mondat:
"Israeli writer and peace activist living in the US."
Hmmm....azért köszönöm szépen.
Ettől függetlenül amiket leírtam még akkor is úgy gondolom.
15-ös egyet értek.
Ezért utálják meg sokan Izrael államát ,akik azelőtt bírták is -jó példa vagyok rá-.
ma 12:01
Igazad van, ne is zavartasd magad a tényektõl. Végre is azok csak makacs dolgok, de annál rosszabb nekik. Mármint a ténykenek. Ugye? XXD
ma 15:03
"egyből antiszemita nácinak nyilvánítják azt aki bírálni meri Izraelt."
NEM. Csak azokat, akik szerint Izraelnek nincs joga ahhoz, hogy megvédje magát, meg akik szerint a zsidóknak általában nincs joguk semmihez.
És azokat, akik úgy mocskolják Izraelt, hogy semmit nem tudnak róla, a közelében sem jártak, csak qrutyról, hasonlókról, meg manipiulált és manipulatív videókból tájékozódnak.
Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a civil "békeaktivisták" és egyéb anticionisták arabok, neonácik és kapaszkodj meg, soros györgy pénzéért csinálják, amit csinálnak.
Szükség esetén szintén dokumentálható.
Mellesleg a Peled-visón elhangzó mondatok szinte mondgyike TÉNYSZERÛEN nem igaz. ráadásul sok úgy nem igaz, hogy tulajdonképp nem is hazudik, csak kihagy egy csomó tényt.
Hogy csak egyet említsek, pl a '67-es háború elõzményei között neem említi, hogy Egyiptom lezárta a tirán szorost ( Izrael tengeri kijáratát kelet felé ) és amikor U Tant akkori nSz f~utitkár SZEMéLYESEN figyelmeztette Nasszer egyiptomi elnököt, hogy Izrael ezt háborús oknak kell, hogy tekintse, az azt mondta, annál jobb, legalább végképp eltörlik Izraelt.
Azt sem említette, hogy ugyanabban az idõben Sz+iria meg elkezdte elterelni a Jordánt, hogy az ne jusson Izraelbe.
Mindezek megtalálhatók az ENSz archivumában, de Peled ezeket valaogy "kifelejtette".
Azért nyugi, mint mondtam, nem kell, hogy befolyásoljanak a tények, azok makacskodjanak csk, annál rosszabb lesz nekik. Mármint a tényeknek. Ugye. b+! :( :@
Nneduddgi!
"Igazad van, ne is zavartasd magad a tényektõl. Végre is azok csak makacs dolgok, de annál rosszabb nekik. Mármint a ténykenek. Ugye? XXD "
1. Valóban az U.S.Á.-ban él ,ez nem kérdés
2. Nem említi semmi ,hogy egy intézetben él
3. Azon ,hogy ha depressziós lenne nem is lepődnék meg -lásd a videót-
"NEM."
Sajnos pedig de.
Csak nehéz olykor magunkat észre venni ,kedves nneduddgi...
Ezt most nem szekálásból írom.
"Csak azokat, akik szerint Izraelnek nincs joga ahhoz, hogy megvédje magát, meg akik szerint a zsidóknak általában nincs joguk semmihez."
Szerintem Izraelnek van jóga megvédeni magát a palesztin ámokfutóktol ,de Palesztinának is a IDF katonáitól és a szélsősségesekttől.
Ettől függetlenül semmi sem szólítja fel arra Izraelt ,hogy ártatlan palesztin civileket öljön meg és embereket bélyegezzenek meg ,me' mé' ne'?
De a palesztinokat sincs semmi féle joguk emberéletet kiontani legyen akár izraeli ortodox ,vagy turista.
"És azokat, akik úgy mocskolják Izraelt"
Én nem mocskolom.
Csak a nacionalizmustól és a politikától hányok.
"semmit nem tudnak róla"
A tudás miben mérendő?
"a közelében sem jártak"
Sajnos nem volt alkalmam rá ,csak akkor (kibucba) amikor háború volt -szóval akkor nem-.
De élnek ott rokonaim.
"csak qrutyról, hasonlókról, meg manipiulált és manipulatív videókból tájékozódnak"
Nem.
Még a legszélsősségesebb (sőt szó szerint terrorista) kahanisták videóit is nézem és okádok tőlük sugárba.
" Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a civil "békeaktivisták" és egyéb anticionisták arabok, neonácik és kapaszkodj meg, soros györgy pénzéért csinálják, amit csinálnak.
Szükség esetén szintén dokumentálható. "
Khhmmmm......
Kiemelem:
"civil "békeaktivisták" és egyéb anticionisták arabok, neonácik"
És ahogy a 15-ős írta:
Erről van itt szó....
"Mármint a tényeknek. Ugye. b+! :( :@"
Ejha ,milyen szabadosra vesszük a formát. :O
Üdv!
"pedig de"
pedig NEM, pl te sem tudsz SEMMIT Izraelrõl, csak megeszeed a hülye propagandát. onnan tudom, hogy én viszont voltam Izaelben és beszélgtem araboikkal, nem kevéssl, akik éppúgy kikérték maguknak, hogy õk "palesztinok" lennének, mint az a hamas "belügymoiniszter", akit itt látsz, hallassz:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oo4y..
"Ezt most nem szekálásból írom."
tudom, hanem hülyeségbõl
"a legszélsősségesebb (sőt szó szerint terrorista) kahanisták videóit is nézem"
aha. akkor ez a baj. talán inkább a Yediyot Achronot-ot ( héber, tudsz héberül, ugye ) és a Times of Israelt kellene olvasgatni, akkor valódibb képed lenne Izraelrõl.
" Kiemelem:
"civil "békeaktivisták" és egyéb anticionisták arabok, neonácik"
És ahogy a 15-ős írta:
Erről van itt szó. "
TANUJJÁMEG OLVASNI, OSZT FUSSÁ NEKI MÉG NÉHÁNYSZOR !!! ( mámint annak, ahonnan kiemelted. ha sikerül felfogni, egyben megtudod, hogyan hamisított a csirkefogó luzsénszky. )
AZUTÁN VÁROM A BPCSÁNATKÉRÉSEDET.
Persze, valszeg hiába várom, hisz valszeg nem vagy se zsidó, se diák, se, se, csak egy hülye TROLL.
Ez volt az utolsó, hogy több idõt szántam rád, mint csak, hogy "hülye TROLL".
"Persze, valszeg hiába várom, hisz valszeg nem vagy se zsidó, se diák, se, se, csak egy hülye TROLL."
Ahogy mondtam :) Ha nneddudgi-nak nem tetszik amit mondasz akkor nem vagy zsidó, mert ugye ő dönti el ki zsidó és ki nem. Mindenki tudja hogy kikre jellemző ez a "ha nem vagy velem, akkor ellenem vagy" felfogás.
Legszebb az egészben hogy még ők várnak bocsánatkérést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!