Van itt olyan ember, aki nyíltan egyetért a háttérhatalom törekvéseivel? : migránselosztás, EU egyesült államok létrehozása, majd világkormány létrehozása.
# 7/10 Időpont ma 23:13
Hümm, kik is azok a tagállamok, akik nem voltak hajlandóak tárgyalni? Hümm... Magyarország, Görögország, Románia... Hát, igen, biztos az EU nem akar közös megoldást :-D
Ezzel jól megmondtad a nagy semmit.
De hadd kérdezzek valamit. Kik nem akarják Európa népeinek egyesülését és békéjét? Kik ellenzik az Egyesült Európát?
Kik akarják minden áron azt erőltetni, hogy a magyarok felsőbbrendűek, fúj-fúj rühes szlotákok, szőröstalpúak, búza franciák, rohadt mócok, rühes rácok, stb?
Ja? A nagymagyarok?
Akkor mondd már meg kérlek, hogy nekem mégis miért vannak olyan barátaim, akik nem magyarok?
Mint már említettem a 9-es válaszban. Mi miért is nem gyűlöljük egymást, ahogy a kuruc.info-n elvárják és te is elvárod tőlünk, hogy gyűlölködjünk egymás iránt?
# 11 - őrült ötletekről, tétovázásról, önfeladásról nincs miért tárgyalni az EU-val.
Az EU egyébként nem is keresi a kilábalás lehetőségét, csak bele akarja rántani az összes tagállamát a muszlimosításba.
Ez nem megoldás, hanem újabb bajok létrehozása.
Ilyen dolgokról nincs mit tárgyalni velük...
Hála a jó Istennek, hogy egyre kevesebb van a fajtádból.
# 14 Én nem várok el semmi gyűlöletet senki iránt! Azt vésd az agyadba, hogy mindenki nem "náci", aki nem ért egyet a liberálfasizmussal. Én például keresztény, konzervatív, jobboldali, demokrata vagyok.
AZ EU Egyesült ÁLlamok ötlete meg maga a rasszizmus, minden nép elleni gyűlölet és gonoszság.
"Hála a jó Istennek, hogy egyre kevesebb van a fajtádból."
Érvek megint nincsenek, csak a gyűlölet mindenek felett.
Ennyit tudtok ti. Ennyire telik tőletek.
De eljön majd az idő, amikor Európa egyesül és végre megbűnhődik a gonosz. Hamarosan itt lesz az is.
1. Van itt, aki nyíltan egyetért? 2. És miért?
1. Én nem. 2. Nem szimpi-limpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!