Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az izraelieknek, hogyan...

Az izraelieknek, hogyan sikerül együtt élni a terrorizmussal?

Figyelt kérdés

Az csak egy dolog, hogy felhúzzák a bakancsot, meg gépfegyverekkel járnak.De, ez csak a máz.

Az átlagemberek, hogyan élik meg?

Ott mondhatni "tesztelve" van, az arab-nem arab együttélés.

Pont aktuális, mert Európában is számítani kell hasonlóra, főleg, ha még a fél Közel-kelete bekívánják fogadni.

2016. febr. 7. 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
#6:Igen,a politika segítette a zsidók hazatérését,noha nem egységesen.És?A politika segítené a palesztinai arabokat is,ha kicsit józanabbak lennének.A holokauszt(na,most így írom,hogy könnyebb legyen a lelkednek)meg sok könyvben,cikkben szerepel és nem egységes írásmóddal. Mondjuk,engem nem is az írásmódja érdekel elsősorban. De hogy a magyarok is megértek volna olyan üldöztetéseket,"ipari méretű"népirtást,mint a zsidók,azt engedd meg,hogy kétségbe vonjam.
2016. febr. 8. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

"De hogy a magyarok is megértek volna olyan üldöztetéseket,"ipari méretű"népirtást,mint a zsidók,azt engedd meg,hogy kétségbe vonjam."

Ez bizony egy tőről metszett holokauszt-tagadás, csak épp itt a magyarok "holokausztját" tagadod.

Ha valaki a zsidó holokausztot "kétségbe vonja", azt börtönbe külditek, de ti a magyarokkal szembeni népirtásokat büntetlenül letagadjátok.

2016. febr. 8. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
15%
Én nem tagadtam le semmit,mert nem írtál semmit,amit letagadhattam volna.
2016. febr. 8. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

Minden embernek nehéz.

Zsidónak,muszlimnak,kereszténynek,bahá'ínak,gyereknek,felnőttnek,fiatalnak,öregnek,férfinak,nőnek,kirgiznek,orosznak.

Csak a Cáhál és az izraeli rendőrség minden palesztint "terroristának" bélyegez.

Üdv!

2016. febr. 10. 13:09
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

13-as!

Te kit nézel hülyének?

Kettővel feljebbi kommentedben te magad írod:

"engedd meg,hogy kétségbe vonjam"

Két órával később meg letagadod, hogy bármit is tagadtál volna.

2016. febr. 10. 19:30
 16/19 anonim ***** válasza:
9%
#15:Igen,kétségbe vontam,hogy volt részünk hasonló holokausztban,progromokban,üldöztetésekben,mint a zsidóknak.És vártam az ellenérvet,a konkrét példákat, amiket úgymond "letagadhattam" volna.De hiába.
2016. febr. 10. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Második válaszoló elmondta korrekten a véleményét és mégis lepontozták. Feltesztek egy kérdést a zsidókról és a nem tetsző válaszokat lepontozzátok.

Nos nem bánom ha lepontoztok de akkor is az a véleményem, hogy ki mint veti ágyát úgy alussza álmát. Aki folyamatosan elnyom más népet az ne csodálkozzon, hogy valaki akinek már nincs mit veszítsen terrorizmusra adja a fejét. Békés megegyezés kellene Izraelben és nem 2-3 évente úgynevezett légi csapások. A palesztinoknak is joguk van az államukhoz, adják meg nekik a zsidók nem akarnak terroristákat.

Most jöhetnek fizetett jogvédők és nyugodtan lepontozhatnak.

2016. márc. 16. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj,hogy szerintem a palesztinok nem úgy gondolják,hogy nekik is joguk van az államhoz, hanem úgy,hogy csak nekik van hozzá joguk,a zsidóknak nincs. Egyébként többen is írták már a témában,hogy Izraelnek vissza kellene húzódnia a '67-es határok mögé.Na de, azokat a határokat,akkor sem Izrael "rúgta fel".
2016. márc. 17. 00:07
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja,hogy a kérdésre is válaszoljak:volt idejük megtanulni együttélni a terrorizmussal,hiszen Izrael,gyakorlatilag a megalakulása pillanatától a létéért küzdött.Remélem nem kell Európában is megtanulni "azt a fajta" életet,de akár még ez is benne lehet a pakliban.Arab tolerancia ide,vagy oda...
2016. márc. 17. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!