Oroszországban az emberek többsége tényleg ilyen beszűkült?
2016. febr. 6. 11:18
1/11 anonim válasza:
A 444-nek ne higgyél.
Folyamatosan hazugságokat közölnek.
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdés nem ez volt kedves első! :-)
2016. febr. 6. 12:16
3/11 anonim válasza:
Nem, nem ilyen beszűkült az emberek többsége.
A 444, index és társaik hazudnak erről, hogy ezt a látszatot keltsék.
4/11 anonim válasza:
Noha nem mindenben értek egyet Oroszország politikáját illetően de ott legalább rend van és fegyelem.
Megóvják a hazájukat ettől az alattomos nyugati mételytől!
5/11 anonim válasza:
Egyébként meg ez nem beszűkültség, hanem teljesen normális egészséges felfogás.
A libsik beszűkült agyában valahogy minden az ellenkezője.
6/11 anonim válasza:
Én még a 444.hu-n igazat nem olvastam.
7/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Az a vicc az egészben, hogy a kérdező kérdésére senki nem válaszolt érdemben, csak, hogy a 444.hu tuti hazudik...
Érdekes amikor a szélsőjobboldali emberkék hangoztatják, hogy a liberálisok semmire nem tudnak válaszolni csak hazudni tudnak, akkor most tőletek hol marad a válasz ?
10/11 anonim válasza:
Ahogy látod kérdező, nem csak Oroszországban...hanem itthon is, de hát ha holnap Orbán a sajtos tésztát fogja utálni, akkor holnapra már egy fél ország fogja fújolni a sajtos tésztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!