Európának vége?
"ja,nem az a szolga,aki 70 ezres minimálbérért hajlandó itt dolgozni:D "
Ilyet nem nagyon ismerek ballerkám.
Elèg valószinű.
Persze aki nem lât tovàbb az orrànàl annak magyaràzhatod.Talàn nem is hibàztathatóak.Ha énis otthon lehetnék és meg is élnék,nem lenne hitelem lenne valami jó kocsim,foglalkozhatnék a hobbimmal nemigen érdekelnének a migràcsok meghogy az eu megbukik.Biztosan zavarna ha különböző jobboldali szervezetek hangoskodnànak meg hâborúval riogatnànak,megzavarva idilli kis vilàgomat.
Persze mindez fikció mert én persze àtlàtnàm a dolgokat ígyis meg amúgy is de pont ezért megértem a màsik oldalt.
Azért ha netàn mégis balhé lenne,kivàncsi lennék râ kik lennének az első vonalban.Ballerek vagy jobberek?
Ja,és ki támogatja a kapitalizmust a legjobban?
Csak nem a jobboldal az egykulcsos adójával?
A jobboldal egy kapitalista,gazdag továbbtámogató egylet,és ezek beszélnek Európa szétesésről.
Közben meg még szaporítanák is a népet,persze a társadalmi ollót még jobban növelnék.
Sokkal jobban kellene szabályozni a piacgazdaságot,a gazdagokat pedig jobban adóztatni,nem azokat támogatni az újraelosztásnál,akik nem szorulnak rá.
Egy bizonyos vagyon felett el kell venni a gazdagoktól a pénzt,és újraelosztani.
A szegényeknek viszont 3 gyerek után semmiféle támogatást nem adni.
Így a vagyoni különbségek is csökkennének,és a szegények sem szaporodnának a segélyért.
A középréteget csak így lehet létrehozni.A gazdagok megadóztatásával,és a szegények segélyezésének korlátozásával.
"Kit érdekel, mekkora a minimálbér.
1000 euróból ott sem fogsz Audival járni, meg 200 négyzetméteres házban, kertvárosi "steril" környéken lakni.
"
Mondja már meg nekem valaki,hogy ez a mérce?
Audi?
Én még autót sem akarok,jogosítványom sincs,és nem is akarok.
Látszik,hogy ti csak így tudjátok elképzelni az életet.
Nem is mindegy milyen autód van,Audi legyen a neve.
Ez a fajta sznobizmus miatt aggódnék,ami miatt rengeteg ember nélkülözik,és ami miatt migráció van.
Ezért menekülnek Kelet-Európából is az emberek.
Lehet,hogy nem lesz minimálbérből menő autóm,de legalább a lakbért kitudom fizetni.
Kelet-Európában pedig mindenki Audit akar,meg luxusban élni.
A klímaváltozás viszont senkit nem izgat.
Majd ha emiatt egész Afrika megindul Európa felé,akkor majd vezetheted az Audidat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!