Grúzia mennyire biztonságos?
Főleg a menekültkérdés és az iszlám állam miatt.
A menekültek ott vannak a szomszédos Törökországban, az IS meg alatta.
Szívesen élnék Grúziában, de mennyire veszélyes? Milyen a mostani helyzet? Mennyire érinti ez az egész az országot?
ma 21:33
Hát én nem nevezném biztonságosabb országnak, mint Magyarország, pláne, hogy pár éve polgárháború és orosz támadás is volt.
De kérdésre a válasz, ISIS tevékenysége nem terjed ki Szír-Török határától északra, ilyen értelemben Grúzia biztonságos, de nagyon nem tenném ki a lábam Tbilisziből ha lehet.
Abházia vagy az orosz határmenti területek jelenthetnek veszélyt, de az ország többi része biztonságos. Beszéltem több emberrel is, aki járt ott. Egy orosz lány mondta, hogy egyedül járta stoppal az országot és aki felvette még szállást meg vacsorát is adott neki. Nagyobb valószínűséggel rabolnak ki Rómában vagy a VIII.-ban.
Én Grúziába és Azerbajdzsánba tervezem a következő utam és egyáltalán nem tartok attól, hogy valami bajom lesz, persze megeshet, hogy meghalok, de hol nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!