Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Grúzia mennyire biztonságos?

Grúzia mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés

Főleg a menekültkérdés és az iszlám állam miatt.

A menekültek ott vannak a szomszédos Törökországban, az IS meg alatta.

Szívesen élnék Grúziában, de mennyire veszélyes? Milyen a mostani helyzet? Mennyire érinti ez az egész az országot?

2016. jan. 23. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Biztonságosabb, mint Magyarország vagy sok európai ország, az emberek kedvesek és olcsó minden.
2016. jan. 23. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
31%

ma 21:33

Hát én nem nevezném biztonságosabb országnak, mint Magyarország, pláne, hogy pár éve polgárháború és orosz támadás is volt.

De kérdésre a válasz, ISIS tevékenysége nem terjed ki Szír-Török határától északra, ilyen értelemben Grúzia biztonságos, de nagyon nem tenném ki a lábam Tbilisziből ha lehet.

2016. jan. 23. 23:47
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Abházia vagy az orosz határmenti területek jelenthetnek veszélyt, de az ország többi része biztonságos. Beszéltem több emberrel is, aki járt ott. Egy orosz lány mondta, hogy egyedül járta stoppal az országot és aki felvette még szállást meg vacsorát is adott neki. Nagyobb valószínűséggel rabolnak ki Rómában vagy a VIII.-ban.

Én Grúziába és Azerbajdzsánba tervezem a következő utam és egyáltalán nem tartok attól, hogy valami bajom lesz, persze megeshet, hogy meghalok, de hol nem?!

2016. jan. 24. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon biztonságos, én jártam több helyen az országban - mentünk taxival, marshrutkával, metróval, gyalogosan. Mindenhol jó indulatúak, korrektek voltak (nem volt lehúzás, lehetett alkudni is), kedvesen, segítőkészen álltak hozzánk. Jó a közbiztonság is, nincs félelemérzete az embernek a sötétedés után az utcákon sem. Nincsenek menekültek, ill. nincsenek terroristák és ISIS.
2017. jan. 4. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Az előző vagyok.

Ami veszélyesebb/ kerülendő:

- Abházia,

- Dél-Oszétia,

- Hegyi-Karabah.

[link]

2017. jan. 4. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
A Hegyi-Karabakh-nak semmi köze Grúziához.
2017. jan. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!