Mi a véleményetek a nukleáris leszerlésről Oroszország és az USA között?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik fél tarja be a megállapodást?2010. márc. 27. 13:12
1/8 anonim válasza:
Mind a kettő be fogja tartani, mert ennek a töredéke elég is lenne az elrettentésre, és iszonyat sokba kerül a nukleáris arzenál fenntartása. Viszont a leszerelést fokozatosan kell végezni, a nukleáris fegyverek feldolgozása rengeteg időbe telik, és ugye senki nem akarná, hogy raktárakban tároljanak sok ezer nukleáris töltetet. Amerikában például csak egy feldolgozó üzem van, ugyanaz, ahol gyártották (PANTEX).
2/8 anonim válasza:
Én örülök neki. Végre van valami pozitiv fejlemény is a világban.
3/8 anonim válasza:
Szerintem a világon semmi nem fog történni,ez csupán szemfényvesztés.De az biztos,hogy Iránt "le fogják szerelni".
4/8 A kérdező kommentje:
Azt olvastam h Amerikának kb 2000, az oroszoknak meg többm mint 2500 robbanófejük van. Mekkora pusztításra lenne ez képes?
2010. márc. 27. 15:27
5/8 anonim válasza:
remelem a leszereles nem azt jelenti majd,h a ruszkik irannak,az amcsik izraelnek adjak at a nukott.
6/8 anonim válasza:
Nem, a nukleáris fegyverek külföldi államoknak való átadása a nemzetközi egyezmények szerint tiltott.
7/8 A kérdező kommentje:
A volt szovjet tagállamok anno mégis visszaadták a bombáikat Oroszországnak( Ukrajna, Fehéro.).
2010. márc. 28. 14:12
8/8 anonim válasza:
Hogy mekkora pusztításra lenne elég?... Hát maradjunk annyiban hogy 200 db lakhatatlanná tenné a földet. Szóval jutna még a Marsnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!