Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha az USA pénzeli az ISIS-t...

Ha az USA pénzeli az ISIS-t akkor, hogy lehet, hogy harcolnak ellene, és az ISIS merényletet követett el San Bernadinoban?

Figyelt kérdés
Szerintem ez csak egy összeesküvés elmélet, hogy az USA pénzeli őket. Obama is kijelentette, hogy el fogják pusztítani az Iszlám Államot.
2016. jan. 4. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

"Na ne mondjátok már nekem hogy az USA aki a világ legerősebb hadseregével rendelkezik nem tud elbánni néhány ezer terroristával"

szerintem te nagyon nem vagy kepben.

2016. jan. 4. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
És ki van képben? Talán te? :)
2016. jan. 4. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
10%
nalad sokkal jobban.
2016. jan. 4. 16:24
 14/15 ucantseeme válasza:
0%
Aki tanult tortenelmet az tudja hogy kozel keleten a majmok nem tudnak megallni a seggukon evszazadok ota nem volt ott hosszas beke, az Isis egy a tobb gyilkologep eggyik es mindig is volt es lesz is konfliktus azokon a teruleteken
2016. jan. 5. 18:09
 15/15 ucantseeme válasza:
Gyilkologepek egyike kozul*
2016. jan. 5. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!