Támogatnátok, hogy az EU lépjen fel határozottan az illegális migráció ellen?
"Az EU hatarozottan fellep az illegalis migracio ellen."
Amint a mellékelt ábra mutatja...
"Refugees welcome transzparensekkel? "
Nem is tudtam hogy azt az EU csinalta.
Nem. Én az ellen lépnék fel, hogy bárki bárkit is akadályozzon abban, hogy oda költözzön ahová akar.
Én egy határok nélküli egyesült világban szeretnék élni.
A probléma ott van, hogy ezek azért jönnek mert arra számítanak, hogy majd eltartjuk őket, meg elvárnák, hogy alkalmazkodjunk a vallásukhoz is stb.
Láttál már közelebbről olyan útvonalat ahol migránsok vonultak? Mennyi szemét meg minden áll ott? Szerinted kinek van kedve olyan emberek közelében lenni akik így tesznek?
Senkinek sem lenne vele semmi gondja, ha értelmesen érkeznének és nem akarnák, hogy majd azok alkalmazkodjanak hozzájuk akiktől elvárjk, hogy befogadják őket.
"Mennyi szemét meg minden áll ott?"
A kicsinyes, korlatolt gondolkodas mintakepet mutattad be.
A falum hataraban ahol lakom, hegyekben all a szemet, es tozsgyokeres feher magyar emberek hordtak oda, mert nem akarnak szemetdijat fizetni.
Erre mit lepsz?
Egyszeruen annyira sem vagy kepes elvonatkoztatni a sajat kicsinyes kis vilagodtol mint egy aranyhorcsog.
Kicsit kepzeld mar bele magad a helyukbe: szetlottek az orszagot ahol elsz, menekulnod kellett, mindenfele taborokban tengodtel, aztan teljesen remenytelenul elindultal Europa fele, csempeszeknek fizetve, eletveszelyes korulmenyek kozott bejutva az EUba, majd tobb ezer kilometert utazva nyomorult korulmenyek kozott.
Es ekkor, eppen Magyarorszagon athaladva neked az lenne a legfobb gondod hogy ne dobd el a szemetet?
Egyszeruen remiszto mennyire korlatoltak birtok lenni. Mindegy mi van, mindenki dogoljon meg ott a haboruban, lehetoleg csendben es feltunes nelkul, csak nektek nehogy akar egy hajszalnyit is le kelljen adni a komfortzonabol, mert akkor vege a vilagnak.
Vicces es egyben szomoru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!