Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Merkel még ezek után is jó...

Merkel még ezek után is jó ötletnek tartja a migránsok befogadását?

Figyelt kérdés

[link]

Plusz titkosszolgálatok szerint még több európai fővárosban tervezhetett több ember merényletet.

2016. jan. 1. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 Majd ha kinősz abból hogy néhány ember viselkedéséért milliókat hibáztatsz akkor beszélhetünk, addig meg gyűlölködj csak nyugodtan, az értelmes és értékes politikusok mint Merkel pedig jót röhögnek az acsarkodó, tehetetlenül hörgő fajtádon.
2016. jan. 2. 16:00
 12/15 anonim ***** válasza:

" Majd ha kinősz abból hogy néhány ember viselkedéséért milliókat hibáztatsz akkor beszélhetünk, addig meg gyűlölködj csak nyugodtan, az értelmes és értékes politikusok mint Merkel pedig jót röhögnek az acsarkodó, tehetetlenül hörgő fajtádon."

Majd meglátjuk ki röhög, főleg az olyan kilúgozott agyúakon mint te és a mértkelled! :D

Mellesleg akkor már érvelhettél volna, hogy mégis miképpen fordulhat elő, hogy egy korábban bevándorolt migránst így behülyíthetnek a vallási mániával.

De gondolom mint a %-od ahogy az IQ-dat tükrözheti nem fogsz tudni értelmeset válaszolni, csak lököd a "néhány így-úgy, gyűlölködő, hörgő" dumát amit a szádba rágtak. :D

2016. jan. 2. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Eddig az európaiak mindent úgy csináltak ahogy sejtettem.

Előre tudtam, hogy a menekülteket beengedik. Előre tudtam azt is, hogy éles fegyvert nem vetnek be majd ellenük a határnál. Azt is tudtam, hogy az országok majd vitázni fognak. Ahogy azt is tudtam, hogy ahova beengedik a menekülteket ott robbantás lesz, nemi erőszak stb.

Kicsit már unom, hogy mindent előre tudok. :))

Azt is előre tudtam, hogy Japán csak a diplomásokat engedi be, akiknek haszna van míg Európa minden analfabétát beenged.

Nos na megunták az országok a bénázásukat akkor talán újra lehetne szervezni a szélsőséges gondolkozású Kereszteseket, hogy legyen ellenfele ennek az ISIS-nek. Mert az hogy elviszik az elfogott terroristákat annak semmi értelme. Mindig elvisznek párat börtönbe, bombáznak itt-ott. Időpazarlás, időhúzás. Nahh elő a Keresztesekkel és kiirtani Európából minden menekültet és nem európai bevándorlót.

2016. jan. 7. 17:17
 14/15 anonim ***** válasza:

"Majd ha kinősz abból hogy néhány ember viselkedéséért milliókat hibáztatsz akkor beszélhetünk, addig meg gyűlölködj csak nyugodtan, az értelmes és értékes politikusok mint Merkel pedig jót röhögnek az acsarkodó, tehetetlenül hörgő fajtádon."

Néhány ember.

Az ISIS néhány ember.

Érdekes módon mindenhol ahol afrikaiak és arabok nagy számban előfordulnak mindig van erőszak meg robbantás. Érdekes módon Japánban nincs. Hmmmmm...

És amúgy mellesleg 1-2 ember is sok.

Merkel majd röhöghet ha leváltják meg ha felrobbantják a családját. :)) Én már unom a hülye vallás miatt irtsuk ki fél Európát dolgot. Ha lehetne magam égetném el az összes ide nem való szemetet lángszóróval.

2016. jan. 7. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Tehat te is egy rakat artatlant irtanal.

Nem igazam ertem, mi a bajod akkor az ISIS-el, remekul megertitek egymast, ok is pont ugyanezt csinaljak - artatlanokat olnek, robbantanak, koveznek, gyilkolnak halomra, mert nekik nem tetszik. te pont ugyanezt tennel, tok humanusan langszoroval.

2016. jan. 7. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!