Mi a véleményetek erről a képről? (Izrael)
Nem bunkesz egy picit Izrael?
És a miniszterelnökünk? Nem kellett volna azt mondania, hogy "Gyerekek, addig nem ülök a kamerák elé, míg nem hoztok egy normális magyar zászlót!"?
"Hat ez nagyon gaz.Rohadna meg Bajnai ha nem szegyenli magat.Es aztan meg haragszanak ha azt mondjuk hogy zsidok."
muhaha ez már nevetséges hogy egyes emberek eljutnak addig hogy szó szerint mindenért tudják okolni az mszp-t.
Az agyatokra megy már ez az állandó zsidózás.Nem vagyok MSZP-és,és nem értek a nemzetközi protokollhoz,ahogyan te sem. A vezető politikusok viszont igen.
A két nagyalakú zászló állandó dísze lehet a teremnek,nem biztos,hogy az egyiket ki kell cserélni a vendégállam zászlajára.
Az asztalon pedig ott van Bajnai előtt a magyar zászló.
Érdekes, ha egy nem jobbikos használja a következő kifejezéseket: tahó, fa*zért, ki*aszott, verjétek ott a fa*zotokat, se**fej; az teljesen rendben van.
Ha egy Jobbikkal szimpatizáló csak annyit mond "gyökér", az már a kulturálatlanság netovábbja:)
Mellesleg, hogy lásd mekkora "ki*aszott tahó se**fej" vagyok, megköszönöm a válaszokat, különösen azt amelyik felvilágosított a szokásokkal kapcsolatban.
Ezek szerint a kérdésemre, miszerint bunkó volt-e Izrael vagy sem, a válasz: nem.
Elismerem a témában való járatlanságomat, tudatlanságomat és azt, hogy ezekből és csakis ezekből, nem pedig valamiféle antiszemitizmusból fakadóan, túl reagáltam a kérdést.
Egy kulturálatlan ki*aszott tahó se**fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!