A francia zászló egy "erőszakos imperialista" zászló, amit be kell tiltani?
Figyelt kérdés
Be kellene-e tiltani a francia zászlóz?
Korunk SJW embereinek gondolkodása, sok ilyen van.
Nem szívesen lennék annak az egyetemi tanárnak a helyében, aki vizsgáztatja.
Egy rossz szó, 0 pont a ZH-n, aztán jönne a kérdés "azér mer néger vagyok?". Majd, a világsajtó az oxfordi "rasszizmussal" lenne tele.
2015. dec. 30. 22:37
1/7 anonim válasza:
Az ilyen emberekkel nem érdemes foglalkozni.
2/7 anonim válasza:
Ilyen, amikor a fagyi visszanyal. Tetszettek volna nem gyarmatosítani. Mármint a franciák. Is. Az erőszak erőszakot szül.
3/7 anonim válasza:
444-re, indexre kérlek ne hivatkozzatok úgy mint hírforrásra. Ahoz túl elfogult médiumok, hogy objektíven közöljenek bármilyen hírt. Innentől fogva hiteltelenné válik. Hírforrásnak nem tekinthető.
4/7 anonim válasza:
# 3/3 Időpont ma 23:33
Bezzeg a magyaridok.hu! Meg a ghcizés előtti hír TV! Az ám! :-D
5/7 anonim válasza:
Hát,én végülis nem bánom,ha betiltják a francia zászlót, de remélem rögtön minden iszlám ország zászlaját is, mivel az arab meg az oszmán birodalom,meg persze az iszlám terrorizmus miatt,azok is sok ember érzékenységét sérthetik,nem?
6/7 anonim válasza:
Ő nem áll Franciaország mellett?És ki nem szarja le?
7/7 anonim válasza:
Én kirúgnám a palit rasszizmusra hivatkozva , és az egyetem hírnevének lerontása miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!