Malmö megadta magát? Mi lesz így nyugat-Európával 5-10 év múlva?
"Malmö megadta magát – így értelmezte az elmúlt években kialakult helyzetet a svéd sajtó egy része. Az a része, amelyik nem tudta hétköznapi tényként elfogadni, hogy Malmőben – éppen úgy, mint számos más svéd városban, sőt Európa-szerte – muszlim miniállamok sora alakult, amelyek a saria jog alapján állva elutasítanak mindenfajta nyugati értéket. Az elutasítás nem csak elvi álláspont: az állami szolgáltatások biztonságos működése sem biztosított ezekben az úgynevezett „no-go” zónákban, ahová a mentők, a postások, a rendőrök is félve lépnek be – ha egyáltalán belépnek: az állam gyakorlatilag elvesztette a kontrollt saját területe fölött."
Ez sokkoló, hogy már most ez van egyes helyeken. Mi lesz itt pár év múlva, ha a bevándorlás ilyen mértékben folytatódik és a nyugat-Európai kisebbség ilyen mértékben szaporodik? Én fél évig voltam Graz-ban, Ausztriában és tolókocsival szinte csak kendős arab és néger nőket láttam. Kisebb botrány is volt abból, hogy Ausztria harmadik legnagyobb városában, Linz-ben, már az óvodások 70%-a nem is osztrák származású...
Graz tényleg egy lepratelep lett.
No go zone csak azért nincs mert kisváros, de amúgy a buszokon nem lehet elférni a színes meg kendős csordáktól.
10-15 éven belül végük az osztrákoknak.
Borsodban is vannak no-go zónák, meg Budapesten is.
Mégse történt semmi sem az országgal.
Én Grazban élek. Ti mégis miről beszéltek? :DDD
Magyarország örülne, ha lenne egy legalább feleennyire élhető városa, mint Graz. Maradjatok csak a putritokban és próbáljátok elhitetni magatokkal, hogy Magyarország a csúcs, a nyugat meg hanyatlik. Csak nehogy aztán úgy ébredjetek, hogy bilibe lóg a kezetek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!