Igaz, hogy a nemet birosag torvenyesnek itelte a sharia rendorseget Wuppertal-ban?
Egy eve fuleltek le oket, a birosagi dontest ezen a heten hoztak. Az altalad belinkelt cikk egy eves:
"Ez a cikk 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek."
Ha igaz is,ez maximum valami gagyi szervezet nem rendőrség. Olyan mint idehaza a Nemzetőrség. A Nemzetőrség is létezik,de SEMMI jogköre,pláne nem hatósági nincs,még annyit sem ér mint egy városőrség.
Mellesleg szerinted mi lesz velük ha egy Rammsteint koncertet próbálnak leállítani? :))))
Vagy egy olyan diszkót,amit egy arab üzemeltet?
Nem igaz.
A német bíróság (első fokon) nem tartotta bűncselekménynek azt, amit tettek. De nem azért lettek bíróság elé állítva mert "hatóságként" viselkedtek, hanem azért mert -mint magánemberek - erőszak vagy tettlegesség nélkül felszólították a járókelőket, bizonyos magatartási szabályok betartására. (Pl. ne menjenek disco-ba, ne hallgassanak zenét, stb.)
Szerintem egyébként még nincs lejátszva, az ügyész fellebbezett.
Ez a kép konkrétan tavaly készült Wuppertalban és vegül a gyülekezési jog megsértésével emeltek ellenük vádat. Azt nem tudom hogy mi lett a vége, de a wuppertali rendőrkapitány akkor nagyon kiverte a balhét, amiért önkényesen vallásrendőrösdit akartak játszani.
Anglia (főleg London) még régebben tele volt ilyenekkel, mostanság nem tudom hogy mi van azokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!