A sok menekült és liberális Kelet-Európa felemelkedését fogja hozni?
Sajnos azt kell mondjam, hogy sok olyan hülye van, aki ezt komolyan gondolja, példának itt e remek cikk a 444 nevezetű "híroldalról":
Most komolyan, ezek normálisak?(költői kérdés)
Igen.
Jól behozzák őket ide, aztán az embereknek elegük lesz belőlük, összefognak és kizavarják őket. Itt kezdődik meg a felemelkedés.
Itt egy másik cikk, az ilyen cikk miatt van -2 szavazója a liberálisoknak:
"Az a baj hogy továbbmennek"
Ezt érdemes megvizsgálni a liberálisok szemszögéből is.
Ők azon az állásponton vannak, hogy a migránsok által egy olcsón dolgozó tömeg áramlik be Európába, akik majd elvégzik azokat a munkákat, amik egy átlag európai számára büdösek, a németeknél se véletlenül van az, hogy a csatornamunkások, a kukások, a takarítók stb. nagy része török. A liberális álláspont szerint ezek az emberek könnyen és egyszerűen integrálhatóak az európai társadalmakba, hisz ők a háború elől menekülő emberek, akik ha valamit nem akarnak, akkor az még több háború, szóval ők csak nyugisan le szeretnének telepedni itt és szeretnének munkába állni és az ő munkájuk által fog újra erőre kapni a középosztály.
Őőőőő.... nem?
Érdemes megvizsgálni egy átlag migráns milyen nevelésben részesült egész kicsi gyerekkorától kezdve egészen a felnőtt éveiig. Egész életükben azt hallják, hogy a nyugat egy feslett és erkölcstelen hely, aminek nem szabadna léteznie, aki pedig szimpatizálni mer vele, azt hamar kiközösítik, az ő kultúrájukban a kiközösítés pedig sokszor felér egy halálos ítélettel. Mivel ők nagyon egymásra vannak utalva, ezért mindenki igyekszik megfelelni a közösség alkotta normáknak, ezeknek pedig a sarokköve a nyugattal szembeni antipatikus attitűd. Ők úgy tekintenek ránk, mint ahogy vaskalapos republikánusok a hippikre a 60-as években, szerintük a ki életmódunk nem helyes és bárki aki követi az Allah és a közösség haragját vívja ki magának. Szóval adott egy halom ember, akik egész életükben arra nevelik őket, hogy ne szimpatizáljanak Európával, mert az gonosz és punktum.
Ehhez még hozzájön a 21. század szerintem legocsmányabb ideológiája, azaz a kényszeres tolerancia. Gondolom mindenkinek ismerős az a felállás, hogy azonnal össztűz alá veszik a mainstream médiumok azokat az embereket, akik bármilyen kisebbséggel szemben negatív véleményt mertek megfogalmazni. Politikailag centralista vagyok, de ettől függetlenül sajnálom azokat a jobboldaliakat, akiket kiközösítenek a közbeszédből és rendszeresen megszégyenítik őket, mert egy olyan problémára mertek rámutatni, ami éppenséggel egy kisebbséget érint, de ettől függetlenül a dolog valós és beszélni kell róla. A kényszeres tolerancia szerint, ha nem beszélnünk a problémáról, akkor a probléma el fog múlni magától, bár sokuk szerint eleve probléma sincs, csak egy halom náci fújja fel a dolgokat.
A kényszeres tolerancia és a gyerekkoruktól kezdve utálatra nevelt emberek nagyon veszélyes kombinációk. Az egyik oldalon ott van egy önvédelemre képtelen, önostorozó és mindenkit gondolkodás nélkül befogadó közeg, a másik pedig egy destruktív ideológiával felszerelt, javarészt iskolázatlan csorda, akik legázolnak mindenkit, aki az útjukba áll, ha ezt a kettőt összegyógyítjuk, akkor annak borzalmas következményei lehetnek, lásd. Svédország.
Attól még igaz kedves utolsó.:)
Igazàból vagytok ti a struccszindrómàsok,és vagyunk mi akik hasznàljuk az eszünket.Ez a baljobbcentrumos izé màra idejétmúlt és egyébként is csak színhàzi kellék volt mindig is.
Az a baj hogy a sok nagytudàsú is azt hiszi mint itt kicsiben a cégvezetés nàlunk.Azt hiszik hogy ember és ember között annyi a különbség a munkavégzés kapcsàn hogy nekem 3szor kell a folyamatot elmagyaràzni,a migràcsnak meg mondjuk 30szor.Ezt az időkülönbséget beàrazzàk vagy szétterítik.Aztàn mindannyian ugyanazt a teljesítményt hozzuk akàrmeddig.Hihetetlen de ezek hisznek ebbe.
Nem diplomamunka amit csinàlok, de szakmunka és làttam màr elvérezni rajta felvételizőket.És ők helyiek voltak.
Érdekes lesz mindenesetre.
Ha annyira "szélsőjobber" lennék, akkor Betyársereg tagok nem törték volna el az ujjaimat, amikor ugyan azt mondtam róluk, mint amit a mostani migránshullám nagy részéről mondtam és nem festenék rá a motoromra, hogy "megdöglesz zsidóg*ci".
Mellesleg, amit írtam az tény. Gondolom eszedbe se jutott utánanézni, hogy az ide áramló emberek hazájában mekkora az analfabetizmus, nos itt a remek alkalom, hogy értelmes dologra használd a netet! keress szépen rá és meglátod, hogy én, azaz a csúnya, gonosz náci nem a levegőbe beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!