Vannak olyan üzletek, pl. erzsébeti TESCO, Spar a Gilice térnél 18. kerületben, amelyek konganak az ürességtől. Szinte félek, ha végigmegyek bennük, olyan üresek és dugig vannak áruval. Miből tartják fenn ezeket az üzleteket?
Figyelt kérdés
Nem függ ezzel össze a nyugatiak migránspolitikája? Idetelepítették ezt a millió német üzletet, de vevő sehol. Ennek ellenére nem zárják be őket, mintha várnák, hogy majdcsak jön valaki. Pl. a bevándorlók. Mert a népességpolitika egyik napról a másikra nem lesz eredményes, főleg, ha eddig sem volt az.2015. dec. 9. 16:49
1/8 anonim válasza:
Azok igazából titkor izraeli katonai bunkerek bejáratai. Hannukah-kor majd kiugrálnak belőle, és átalakítják koncentrációs táborokká, ahol megsemmisítik az igazi szíriuszi magyarokat, hogy megszerezzék a pilisi szívcsakrát.
2/8 anonim válasza:
Jó lesz ez! Csak szövögesd a conteót!
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, de vidéken az ALDI és egyéb hasonló szintű boltok is konganak az ürességtől sokszor. Mégis van olyan időszak, amikor meg alig lehet bennük megmozdulni. Gondolom olyankor termelik meg a nyereségük nagy részét.
1: Ez már kezd egy ici-picit unalmas lenni. Karakterszám, vagy hozzászólás után kapod a fizudat?
4/8 anonim válasza:
Ennek sok oka lehet. Legtöbbször azért nem zárják be a kevés forgalmat produkáló üzleteket, hogy ne engedjék a konkurenciát a helyükre. Előfordult olyan is, hogy felvásárlás miatt párszáz méterre van 2 ugyanolyan üzlet, az egyik szinte állandóan üres. (Plus felvásárlása a Spar által)
5/8 anonim válasza:
Már annál a résznél, hogy német üzlet és rögtön a TESCO-val kezdi (laikusoknak mondom az egy angol lánc) fogtam a fejem, de amikor a végére értem már csak rögöhni tudtam! :-)
6/8 anonim válasza:
Értelmes hozzászólások. Biztos ők is fizetésért írogatnak.
7/8 anonim válasza:
Mivel ilyen árudömpingre egyszerűen nincs szüksége az embereknek, ezért ezeknek a kihasználatlan üzleteknek a helyén parkokat, zöldövezeteket, kirándulóhelyeket, uszodákat, tavakat (víztározókat) kellene létrehozni, ezzel is küzdenénk a klímaváltozás ellen és az emberek egészséges életmódját segítenénk. Ez több hasznot hozna az országnak, mint sok újabb tonnányi fölösleges mosószer és más egyéb kidobandó vacakok.
8/8 anonim válasza:
Az erzsébeti Tesco nem mindig üres, bár tényleg nincs akkor forgalma, mint anno vagy épp szemben az Auchannak. Viszont akármikor bemész abba a Tescoba mindig minimum 3-4-5 ember készíti össze a cuccot kiszállításra az online rendelések miatt. Gondolom az sokat kompenzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!