Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Újabb szabadságharcos életének...

Újabb szabadságharcos életének vetettek véget a megszállók. A földön volt, de még belelőttek hármat. Csak én gondolom úgy, hogy ez már közönséges gyilkosság?

Figyelt kérdés

itt a videó

[link]

[link]

A félreértések elkerülése végett megjegyzem, hogy mikor felé rohant, jogosan lőtt rá, azonban amit utána csinált az gyilkosság.

Kíváncsi vagyok, hogy hol vannak ilyenkor a liberális jogvédők, akik, ha mi mindössze csúnyán nézünk egy romára, akkora cirkuszt csapnak, hogy csak na.

2015. dec. 7. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Bezzeg ilyenkor kellenének a liberális jogvédők? Kicsit sem átlátszó provokáció hogy amúgy meg utálod őket.
2015. dec. 7. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Aztán mitől is "szabadságharcos" ez a féreg?
2015. dec. 7. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Én mondjuk a felvétel alapján,nem tudom mitől volt szabadságharcos az áldozat,de azért nem kellene elfelejteni,hogy Izraelben mindennaposak a robbantások piacon,vagy bárhol máshol.Tehát érthető módon,kevésbé foglalkoznak a terroristák jogaival.Európában még foglalkoznak,ennek köszönhető,hogy itt a merényletek végrehajtói között volt olyan,akiről tudták,hogy kapcsolatban áll terrorszervezettel,tudták róla,hogy vallási fanatikus,mégis szabadlábon volt és csak megfigyelték.Kicsit olyan ez,mint Amerikában,amikor a rendőr lelövi a rátámadó bűnözőt ,"beleürítve" a tárat és "keresztrefeszítik",mert hát a bűnöző jogai... Csak azt felejtik el ott is,hogy arrafelé hány rendőr hal meg tűzharcban,meg azt,hogy tetszik,vagy sem,a halott nem fog visszalőni,a sebesült viszont igen,mint ahogy volt is már ilyenre példa.
2015. dec. 7. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
2: Shalom testvérem. Én sem értem, hogy mit képzelnek magukról ezek a közönséges gójok. Elképesztő...
2015. dec. 7. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Ez ott előírás. ha nem ölöd meg, még a végén felrobbantja a testére erősített bombát, és sokkal több áldozat lesz. Köztük te magad is.

Ez van. Ilyen a háború.

2015. dec. 7. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Az elejet a tortenesnek nem latjuk, mert senki nem volt felkeszulve arra, ami tortenni fog (ez nem megrendezett film, mint pld ez a palesztinfilm,

https://www.youtube.com/watch?v=IZqgLQGx10w

hanem valosag.(

Tehat "a szabadsagharcos" ket embert gazolt szandekosan halalra, - a filmen mar csak az osszetort auto lathato - aztan kest kapva a kezebe keres gyilkolnasi lehetoseget (ekkor kezdenek filmezni egy kozeli haz erkelyerol)- vegul lelovik az amokfutot.

2015. dec. 8. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!