Idén is olyan fura "karácsonyfa" lesz Brüsszel főterén?
2015. dec. 6. 10:49
11/14 anonim válasza:
Jaja, nagyon rendes vagyok. Tudom. :)
Most ez kell az embereknek.
Bár ezen nem értem mit változtat, hogy ilyen kocka-xar, műanyag vagy élő fa kerül Brüsszel főterére.
Az emberek nem lesznek jobbak vagy rosszabbak tőle.
Otthon meg mindenki úgy tartja a karácsonyt, ahogy kedve van. Ebbe senki nem tud beleszólni, még ha akarna sem.
12/14 anonim válasza:
Ez tavaly előtti.
És,ahogy elnézem az idén nem:
A valód fenyő kontra műfenyő vita margójára pedig annyit, hogy az emberek nagy többsége a fenyőfát,kimondottan erre telepített fenyvesekből veszik és általában a viszont eladóktól is.
Valóban gond az erdőirtás (pl. Romániában vagy Dél-Amerikában), de nem az évenkénti fenyőfa állításba fog belepusztulni az emberiség.
13/14 A kérdező kommentje:
Az hittem idén már valami fénylő félhold lesz helyette.
2015. dec. 6. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!