Belorusszia milyen hely? Miért nem buktatják meg a diktatúrát?
Figyelt kérdés
jó ott élni? milyen az életszínvonal?2015. nov. 29. 20:57
1/7 anonim válasza:
Nem jó ott élni és nem buktatják meg a diktatúrát, mert közéjük lövetnének, ha kimennének tüntetni.
2/7 anonim válasza:
Egy diktatúrát nem könnyű megbuktatni. HA pedig Oroszország által fenntartott diktatúra a szomszédban, akkor pedig nem lehet.
3/7 anonim válasza:
Az ország szép, a városok tiszták és rendezettek. Az életszínvonal viszont pocsék.
4/7 anonim válasza:
"Miért nem buktatják meg a diktatúrát?"
1703-1711.
1848-1849.
1956.
Mi mi a tarkaf.aszért nem buktattuk meg a diktaturhát? Na, ezért nem buktatják meg a beloruszok sem.
5/7 anonim válasza:
Szép hely, tiszta, érdekes, de az életszínvonal a béka segge alatt van.
Gazdaságilag sem állnak jól, a pénzük fokozatosan értéktelenedik (1 forint 40 belorusz rubelt ér, és egy átlagos kávé kb 4.000 rubelbe kerül).
Az ellenzéki politikusokat lecsukták, és Lukasenko bevezetett olyan törvényt, hogy ha jól tudom 5-nél több ember nem gyűlhet össze valahol 1 helyre (pl főtéren) mert az már tüntetésnek vagy veszélyes csoportosulásnak minősül.
Szóval megnézni még oké, de ott is élni kicsit túlzás. Rengeteg fehérorosz lép le például Lengyelországba, mert nekik már az is megváltás.
6/7 anonim válasza:
Én voltam ott kamionosként. Aránylag tiszta, rendezett, kulturált városok, persze egy kis időutazás, szocreál épületek, a vidék meg mint száz éve, az emberek általában kedvesek. A boltokban van minden, jó kajáik vannak, de tényleg magas az infláció. Nem olyan mint Nyugaton, de azért nem olyan vészes mint sokan gondolják.
7/7 anonim válasza:
Ott nincs olaj, földrajzilag nincs fontos helyen és közel van Oroszország aki ezt nem engedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!