Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A törökök miért tüntetnek az...

A törökök miért tüntetnek az orosz követség előtt 3 napja "nem felejtünk, megbosszuljuk" transzparensekkel? Mit is kéne az oroszokon megbosszulniuk?!

Figyelt kérdés

2015. nov. 26. 21:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én egy dolgot nagyon szeretnék, ha a szíriai rendezésnél a kurdok önállóságot kapnának :) az kiverné a biztosítékot erdogánnál :D brühühü...márpedig,,,,ezekután, putyin a kurdoknak fegyvereket fog adni és a rendezésnél is arra fog törekedni, hogy önállóságot kapjanak.
2015. nov. 26. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
2015. nov. 27. 10:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Bocsi. Rossz helyre küldtem.
2015. nov. 27. 10:35
 14/18 anonim ***** válasza:
azért ,mert alibaba és a 40rabló a terroristákkal üzletel,az oroszok most ott kellemetlenkednek így örökharag van köztük csak nagyobb baj ne legyen belőle,mivel szulejmánék nato tagok ,gondolom kapják a bíztatást a háttérből az oroszok ellen.
2015. nov. 27. 11:25
 15/18 anonim ***** válasza:
4%

Kisfiam! Felelj szépen, ha kérdezlek!

-Kérem! Azonosítsa magát!

-...

-Kérem azonosítsa magát, mert ez és ez történik...

-...

-Figyelmeztetem, ha nem azonosítja magát ez és ez történik ennyi időn belül...

-...

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1, kilövés.

Mit is nem értettek? Akkor mit is kell megbosszulni?

2015. nov. 27. 13:53
 16/18 A kérdező kommentje:
te egy bar om vagy utolsó.....mar amerikai is igazolta...hogy szír légtérben lőtték ki.... a törökök meg nem utolsók a hazudozásban is korrupcióban sem...
2015. nov. 27. 14:10
 17/18 A kérdező kommentje:
é..."a török légtér Közelében repül".... gondolum tudod mit jelent a közelében szó....
2015. nov. 27. 14:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Olvastam arról is,hogy nem tudtak válaszolni a felszólításra.

Mellesleg,ha minden határsértő repülőt akár egy másodpercre vagy 20 percre is sértsen határt lelőnének,akk a hadiiparnak nem lenne szüksége háborúkra,mivel bőven elég gépet gyárthatnának csak ennél az oknál fogva.

2015. dec. 1. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!