Terroristák mindig utlevéllel mennek robbantani?
"Az előbb bebüfögtél valamit forrás nélkül,"
Pontosan mit bufogtem be forras nelkul?
"Ezt is a profi terroristák már csak így csinálják... "
Miert, szerinted hogy csinaljak a profi terroristak?
annyira rohejes ahogy okoskodtok, aztan egyebkent is nagyon keveset tudtok a vilagrol, es azt is rosszul :)
"egyszeru kozuti ellenorzesnel is lebukhatsz"
Ezt büfögted ide, holott náluk nincs egyszerű közúti ellenőrzés...
Vagy gyanú miatt állítanak meg és akkor mindent néznek vagy nem állítanak meg.
"holott náluk nincs egyszerű közúti ellenőrzés... "
Ezt te allitod, neked kell bizonyitanod.
Szerintem egyebkent van Franciaorszagban egyszeru kozuti ellenorzes.
"annyira rohejes ahogy okoskodtok, aztan egyebkent is nagyon keveset tudtok a vilagrol, es azt is rosszul"
Inkább ez az egész röhejes, meg az hogy emberek beveszik ezt az amatőr módon megrendezett hazugságot. De ha te ilyen sokat tudsz a világról, legyél kedves és világosits fel minket :)
"Miert, szerinted hogy csinaljak a profi terroristak?"
Nézd, tartozom neked egy vallomással: nem tudom valójában hogy egy profi bűnöző, aki nem akarja segíteni klf. okokból, hogy a nyomára bukkanjanak (pl. mert akkor a szervezet többi tagja is bukik), az hogy csinálja, de feltételezem hogy nem így. Feltéve hogy nem pont az a célja, hogy gyors és pontos eredményre juthasson az ellen, amit zászlóra tűzve véres kardként lehet lobogtatni, mind az ellenségkép, mind a gyors és eredményes válaszcsapás tekintetében.
Azt gondolom, hogy egy kisstílű megélhetési áruházi szarka (akár 6 általánossal) is, ha arról van szó, hogy Nehogy lebukjanak a köreihez, sleppjéhez, adott esetben családjához tartozók, akkor inkább megeszi, felhúzza, feldarálja, lehúzza a wc-n a mobiltelefonját az útlevelével együtt... Vagy ha nincs Ennyi gógyija se, akkor szinte biztos hogy nem lesz része egy olyan összehangolt akciónak, ami ilyen szinten ki tudja játszani a biztonsági szolgálatokat.
(ha csak nem cél eleve az ellenségkép gyártás folyamatában a dolog esetleg). De mint mondtam ez természetesen csak egy feltételezés, mint az összes többi.
"Miert, szerinted hogy csinaljak a profi terroristak?"
Hát biztos nem igy. Ránézésre a tettesek huszonéves agymosott drogosoknak néznek ki, mintsem profi terroristáknak ahogy azt be akarják állitani.
nem tudom hogy jon ide, de a homeopatia nemhogy gyogymod, hanem egyenesen baromsag.
Atbaxas hulyeknek. Nyilvan a konteohivok is hulyek, ugyhogy van atfedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!