Terroristák mindig utlevéllel mennek robbantani?
"Tehát akkor az konteó hogy minden elég, még a beton és az acél is megolvad a tüzben de az útlevél megmarad. "
A konteo az hogy ebbol levezeted hogy direkt raktak utana oda az utlevelet, holott beraktam egy videot a becsapodasokrol, ahol lathatod hogy a toronybol roncsok es ki tudja mik robbannak ki, azaz egyaltalan nem garantalt hogy az utlevelek a toronyban maradtak. Nyilvan ez a teny cafolja az egesz mondanivalodat, ezert is ignoralod.
"egyből tudta mindenki kik az elkövetők már aznap."
Nem, a mai napig nem ismerjuk az osszes elkoveto szemelyazonossagat, csak nehanyet.
Már bocs, de eleve ott bukik a mutatvány, hogy a franciák, az amcsikhoz hasonlóan nem ismerik a "magyar" igazoltatást, tehát nem működik az "adj egy személyit és mehetsz tovább", hanem alapos gyanú kell a megállításhoz, viszont akkor már átnéznek mindent, mert ennek a személyis dolognak semmi értelme, bár ezt egy 5 éves is belátja.
Szal ezt csak úgy közlöm, akik ezt a marhaságot fújják, hogy "azért volt náluk, hogy nehogy elvigyék őket", totál hülyeséget állítanak.
Fuu 59%, régen láttam ilyen izzadtságszagú "magyarázkodást":D
"Hülyeség","sötétség", "érvelési hiba"
Ezen kívül tudsz mást is?
"Szal ezt csak úgy közlöm, akik ezt a marhaságot fújják, hogy "azért volt náluk, hogy nehogy elvigyék őket", totál hülyeséget állítanak."
Na nyugi, 59% majd mindjárt neked is megmagyarázza, hogy "ez baromság és ez akkor se így van és csak is neki lehet igaza, mindenki más hülye és csak, mert kész!!4!"
Aki konteokban hisz az egyszeruen hulye, ezen nincs mit vitatkozni.
"a franciák, az amcsikhoz hasonlóan nem ismerik a "magyar" igazoltatást, tehát nem működik az "adj egy személyit és mehetsz tovább", hanem alapos gyanú kell a megállításhoz"
Nyilvan ezt ala is tudod valami hiteles forrassal tamasztani.
Off:
Szerintem ez is nagyon "jó":
"„Elindultunk, kezdünk” – ezt az üzenetet küldte el múlt péntek este 21 óra 42 perckor az egyik öngyilkos merénylő, mielőtt társaival behatolt a Bataclanba. A mobiltelefont a koncertterem előtti szemetesben találták meg a rendőrök. "
Ezt is a profi terroristák már csak így csinálják... Küldenek még egy utolsó üzenetet a haveroknak, majd kidobják a mobilt egy közeli szemetesbe, Nehogy véletlenül a rendőrök -esetleg csak az útlevelek alapján- ne találják meg őket...
"Nyilvan ezt ala is tudod valami hiteles forrassal tamasztani."
Miért, te alá tudod?
Az előbb bebüfögtél valamit forrás nélkül, mástól meg elvárod. Én nem tudom, mert nem vágom a franciát, most akkor te jössz...nézzük...
Még azt lehetett volna esetleg, hogy a még véletlenül sem otthonfelejtett, és természetesen épen maradt útlevelek véletlenül pont úgy szóródtak volna széjjel, hogy konkrétan odavezetnek a szemeteskukáboz. Nem lennék meglepődve, ha a CIA-s "tréfamestereknek" ez is eszébe jutott volna, a nagy ötletelés közepette viccelődve... Persze az ilyen humor mégiscsak jó ízlésbe űtközne és egy amerikai demokrata ilyet nem csinál.
De lehet hogy tényleg nem ilyen alapon mentek oda és mindez puszta összeeskűvéselmélet. Hanem az is elképzelhető, hogy mondjuk biztos információik voltak arról (valamely szövetséges hírszerzéstől...), hogy abban a lakásban van a Szaddám titkos tömegpusztító fegyver arzenálja elrejtve, ami alapján lerohanták Irakot.
"Szerintem ez is nagyon "jó":
"„Elindultunk, kezdünk” – ezt az üzenetet küldte el múlt péntek este 21 óra 42 perckor az egyik öngyilkos merénylő, mielőtt társaival behatolt a Bataclanba. A mobiltelefont a koncertterem előtti szemetesben találták meg a rendőrök. "
Ezt is a profi terroristák már csak így csinálják... Küldenek még egy utolsó üzenetet a haveroknak, majd kidobják a mobilt egy közeli szemetesbe, Nehogy véletlenül a rendőrök -esetleg csak az útlevelek alapján- ne találják meg őket...
Igen, sok ilyen érdekes rész van ebben, meg a korábbi esetekben is. Szerintem egyértelmüen megrendezett eseményről van szó. Még 80-as iq sem kell ahhoz hogy valakinek ez leessen, de az embereket annyira beijeszteték hogy mindent elhisznek gondolkodás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!