Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most akkor menekültekkel...

Most akkor menekültekkel jöttek terroriták vagy nem?

Figyelt kérdés

[link]

Eszerint igen, de pár napja minden azzal volt tele hogy egy sem jött velül és európaiak voltak.

2015. nov. 22. 23:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"A te logikad alapjan a mori meszarlas miatt az osszes magyar gyilkos terrorista, menjenek Europabol."

Láttam a FB-on egy jó hasonlatot.

-Csak pár terrorista van a bevándorló közt, ezalapján nem ítélhetjük meg öket.

-Van egy tál smarties, amibül csak 1-2 szem mérgezett. Nyugodtan markolnál bele ös falatoznál?

2015. nov. 23. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
És az igazság mindkettő egyszerre. Jöttek a menekültekkel a merénylők közül. Mivel előtte kimentek az EU-ból dzsihádolni Szíriába, egyik sem ott született.
2015. nov. 23. 10:17
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
#11 Ez egy ostoba hasonlat. Ezzel az erővel a keresztényeket is kivághatnánk Európából.
2015. nov. 23. 10:32
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
egyaltalan nem ostoba hasonlat, csak mivel igy a sajat borodon csattan a kollektiv bunosseg elve, maris nem tetszik.
2015. nov. 23. 11:38
 15/18 A kérdező kommentje:

13#: Akersztények Sem votlak jobbak a keresztes hadjárataikkal. :S

Csak az nem most Volt. Egyébkéent én is az vagyok.

2015. nov. 23. 11:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Több, mint fél millió (!!!) migráns érkezett az elmúlt hónapokban Európába.

Aki azt állítja, hogy egyetlen egy terrorista sincs közöttük, és mind az ötszázezer (vagy több), kivétel nélkül teljesen ártatlan, büntetlen előéletű, bociszemű, szent életű egyén, annak valami nagy baj van a fejében.

Elég csak ránézni a Magyarországon átvonuló randalírozó csürhén.

Kiköpött szent az összes. Példaképek gyermekeink előtt, nemde?

2015. nov. 23. 12:49
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
A 60-as mutatna egy európai születésű arabot, amelyiknek semmi értelmi problémája nincs?
2015. nov. 23. 15:31
 18/18 anonim válasza:
persze.megmondta az ISIS,hogy 500 000 terroristát fognak ide küldeni...azok a zászlólengetők meg magnofonosak szerinted mik voltak?te viszel magaddal ilyen kellékeket meneküléskor...én még akkor sem, hogyha nem menekülők...szerinted akit 30 kommandós szedett le Győrben a vonatról és azt mondták, hogy a röszkei zavargó volt...persze egy zavargóért kellett 30 kommandós...na azért ennél több eszem van....
2015. nov. 24. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!