Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lett volna, ha leszállítjuk...

Mi lett volna, ha leszállítjuk/lelőjük az izraeli gépeket? Valaki hozzáértőnek a véleménye érdekelne.

Figyelt kérdés
Nem találgatni akarok, meg azt hallgatni hogy biztos megszállnak minket, olyan kérdés már van elég. Csak annyi érdekel, hogy lehetett volna ebből pl. háború?
2010. márc. 20. 21:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Az oroszok vagy a szerbek lelőtték volna a sunába"

"És mit gondolsz hol a jófenébe repültek idáig?"

Bulgária -> Románia -> Magyarország

Mit is mondott Peresz, kit kell majd felvásárolni? NA?!

2010. márc. 21. 10:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha lelövik, tuti valami szegény, ágról szakadt néni házára esett volna és lett volna a Naplónak, meg a Fókusznak témája...Reggel mikor felébredt, nem gondolta volna Vazul néni, hogy tönkreteszi egy élet munkáját a Magyar Légierő és az Izraeli Légierő konfliktusa!:)))
2010. márc. 21. 10:34
 23/26 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:05

Kösz, hogy válaszoltál helyettem. :)

Első vagyok.

2010. márc. 21. 11:39
 24/26 anonim ***** válasza:

Háború nem lenne belőle, legfeljebb Magyarország jól lejáratta volna magát, hogy egy választási kampányidőszakban még az engedéllyel rendelkező gépeket is lelövi.

Inkább az a kérdés szerintem,

1, képes lett volna a magyar légvédelem észlelni és azonosítani idejében a gépeket?

2, képes lett volna magyar nyelven kívül bármilyen nyelven kommunikálni velük?

3, képes lenne valóban ellenséges gépeket lelőni vagy földre kényszeríteni?

Szerintem egyiket sem.

2010. márc. 23. 00:24
 25/26 anonim ***** válasza:

A berepülés csak az előkészítés volt. Kikémlelték a kecskeméti külső légiirányító házat, és moszados ügynököket dobtak le ejtőernyővel, akik 3 cigánynak öltözve egy szakadt ladával ellopták a tápkábelt...

Na, így meg is bénult a magyar légvédelem, gyühetnek a zs i dó nagykövet asszony által beígért Herkulesek :D

2010. márc. 27. 22:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Azért a kis zsidók vigyáztak arra, hogy a szerbek fölé ne repüljenek xD inkább a románok felől jöttek
2010. ápr. 2. 23:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!