Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A terroristákat hogyan lehetne...

A terroristákat hogyan lehetne integrálni a társadalomba?

Figyelt kérdés

A liberális nyugati országokban milyen programok vannak, hogy a terroristák békés, hasznos tagjaivá váljanak a társadalomnak?

És a keleti országokban (pl. Oroszország, Törökország, Izrael, Libanon) hogyan kezelik ezt?

2015. nov. 15. 20:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

11-es: mi ezt öngyilkosságnak hívjuk.

Én meg akkor holnaptól szimpatizálok Szálasival, és Dunába lövöm az összes zsidót! Hivatkozni fogok rád és a libsikre.

Vagy az már nem ugyanaz? Tehát muszlim terrorista lehet bárki, de aki szimpatizál valakivel, akinek a serege szétlőtt mindent, de ő ezt meg akarta akadályozni ("ha kell, 10 ezer hungaristát felakasztok"), az bűnös?

Kirekesztés? Kettős mérce? Diktatúra?

2015. nov. 15. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

"Olyanokra gondolok, akikről az állam tudja, hogy valamilyen terrorszervezet tagja vagy erősen szimpatizál velük, támogatja őket. "

Amig nem követnek el büntenyt, nem csinalnak semmit sem velük a nyugati orszagok (sem), es pont amiert liberalisak a nyugati orszagok, szabad akaratuk van barmilyen szervezet tagjanak lenni. Nem tudok rola, h barmelyik orszagnak lenne ra programja. De az ötletedet tamogatom, szted mi legyen egy ilyen programban?

Azokat a fiatalkoruakat, akikröl tudomast szereznek, h az ISIS-be akarnak menni vagy akar fiatal lanyok behazasodni, vagy ott voltak es onnan hazatertek, Ausztriaban börtönbe zarjak, ugy tudom. Nem tudok "ejnyebejnye" beszedekröl, meggyözesekröl, csak siman börtönbüntetes es kesz, nincs "utogondozas", ahogy mas bünözök eseteben sincs egyebkent szerte a vilagon. Olvastam olyanrol, h az ISISböl visszajött es megbanta, de ettöl meg eppugy börtön vart ra.

"Vagy például valamilyen terrorizmussal kapcsolatos bűncselekményért elítélték, de lejár a börtönbüntetés, szabadon fogják engedni, ezért integrálni kellene a társadalomba, jó útra terelni, hogy ne jelentsen újra fenyegetést."

Okos gondolat, sztem az összes bünözönek kene ilyen "fejmosas", erröl kene szolni a börtönben eltöltött idöszaknak, ebbe penzt fektetni a luxuskörülmenyek helyett, de tudomasom szerint szerte a vilagon nincs ilyen. :(

Sztem rengeteg penzbe kerülne, de rengeteg szakmajat lelkiismeretesen vegzö pszichologusnak, esetleg önkentesnek is az egyes bünözök lelki dolgait kene kibogozni, a születesetöl kezdve mi vezetett idaig, es a gyerekkortol "ujranevelni", hipnozisok vagy mas meditacios technikak segitsegevel "atirni" az eddigieket, sztem csak ezzel lehetne nemi valtozast elerni naluk. De nem biztos, h kifizetödö... Varom a Te javasalataidat is es a tovabbi valaszokat!

2015. nov. 15. 22:45
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
És mi van Sorossal meg a többi elmebeteg pénzügyi terroristával, aki nagyobb kárt okozott az emberiségnek, mint az összes ilyen merénylet összesen?
2015. nov. 15. 22:59
 14/18 tetro ***** válasza:
22.27 mégis miről beszélsz?
2015. nov. 15. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Kicsit tullottel a celon nem gondolod ?

Irod :

"tobb milliard dollarral adosok, amit a kormany (illetve az izraeli adofizetok) fizetnek ki helyettuk."

Ha jol tudom a milliard ban 9 nulla van. (1 000 000 000)

Nem hinnem hogy meg a leg joszivubb Israeli kormany is adott volna vagy adna " tobb milliard " $ hitelt a palesztinoknak tudvan hogy valoszinuleg soha nem latjak vissza a penzt.

Meg Ehud Olmert idejeben sem volt ilyen nagylelkuseg, nemhogy Bibi kormanya alatt :)

2015. nov. 15. 23:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a megelőzés az egyetlen igazán hatékony eszköz. Nem szabad hagyni az elgettósodást.
2015. nov. 16. 00:04
 17/18 anonim ***** válasza:

De bizony. Es termeszetesen az Oszloi Szerzodes ota felgyulemlett osszegrol van szo.

2015. nov. 16. 10:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Programok???! Egy olvasoi levelböl idezek egy mai osztrak ujsagbol: "hogy lehetseges, h 70 egykori IS-harcos Ausztriaban szabadlabon el, jar-kel köztünk, csupan megfigyeles alatt?" (Azaz, mint a börtönbüntetetteknel, amig nem visszaesö es nem követ el semmit, addig ugy el, mint minden hetköznapi ember, csak az ujabb büncselekmenynel lesz majd szigorubb a büntetese.)

Tehat tevedtem, megsem zarjak börtönbe az egykori Isis harcosokat. Egyszerüen uj eselyt kapnak, (vakon) bizalmat - kontroll, ellenörzes, utogondozas nelkül. Nem tartom valoszinüleg, h BARKI szajabol is elhangzott volna szemelyesen nekik intezve csupan annyi, h "szeretnem, ha ezentul a tarsadalom bekes, hasznos tagjava lenne".

:(

12.

2015. nov. 16. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!