Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ISIS fél Oroszországtól?

Az ISIS fél Oroszországtól?

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 22:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Örültek lennének ha nem, de gondolom tudják, hogy míg számukra " mindent szabad " addig az Oroszoknál azért a politika is közbeszól, hiába tehetnének meg sok mindent azért még mindig ott a feltételes mód a politikai akadályok miatt.
2015. nov. 14. 22:59
 2/12 A kérdező kommentje:
De miért csak Oroszországtól félnek? Mert a franciákat tegnap megtámadták és USA-t is 14 éve...
2015. nov. 14. 23:02
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
14 éve még nem is létezett ISIS. Sehol nem volt még. És nézzetek hülyének, de én akkor is valószínűnek tartom ,hogy az USA szervezte meg az ikertornyok lerobbantását.
2015. nov. 14. 23:04
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Mert Oroszország azért mégiscsak más mint a nyugati országok, " Ne húzkodd az oroszlán... ".

Ha Oroszországban csinálnának hasonló dolgot, onnantól kezdve valószínű az oroszok nem foglalkoznának a nyugattal, hogy ne csinálják mert helytelen, meg hasonlók, hanem keményen válaszolna.

Nyugat meg érdemben nem merne az oroszok ellen tenni semmit, mert tudják, hogy nem olyan ország amit csak úgy félresöpörhetnek.

Ennyi körülbelül a titka.

2015. nov. 14. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Miert felne?
2015. nov. 14. 23:18
 6/12 anonim ***** válasza:
17%

Épp a napokban fenyegették halállal meg vérben fürdő utcákkal az oroszokat, könnyen lehet, hogy ők állnak egy orosz légitársaság egyik gépének katasztrófájától, ha ezek félnek, akkor ki a bátor?

Az oroszok egyébként hazai fronton amúgy is könnyen sebezhetőek a csecsen szélsőségesek által, nem kell sok és gond nélkül összehoznak egy olyan akciót mint Párizsban. Bár az is lehet, hogy nagyobb durranásra, bocs a szóviccért, készülnek arrafelé.

2015. nov. 14. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Én fél füllel olyat hallottam ma Délelőtt hogy az ISIS bejelentette hogy Putyin vérben fog fürödni. Az Orosz utasszállítót is ők robbantották fel mivel Oroszország őket (is) támadja. De ugyanakkor ISIS elsődleges célpontja Franciaország, ez már a sokadik terror támadás és eddig sajnos a legdurvább, volt is róla a híradásokban hogy nagyon megtervezték ezt tehát nem úgy volt hogy pár órája gondoltak egyet és spontán helyeken nekiálltak lövöldözni, robbantani, itt keményen elvolt tervezve mit hogyan sajnos. Oroszországot egyenlőre még nem támadják de idő kérdése ez is. Az ISIS semmitől nem fél, a saját életüket adják több ember haláláért főleg az öngyilkos merénylők, ezek kőkemény fanatikusok, nem félnek semmitől, ha Oroszországba csinálnak ilyet Putyin még keményebben visszavágna amivel az ISIS is tisztában van. Bár erről még sehol nem hallottam és olvastam ez csak a saját véleményem ami lehet baromság, de lehet hogy nem, ezt mindenki döntse el maga, de én valószínűnek tartom hogy az ISIS komolyabb tervet fog kieszelni az Oroszország megtámadására mert tudják jól milyen fegyverzettel rendelkeznek és csak idő kérdése mire az ISIS is megszerzi a legmegfelelőbbeket erre a dologra. Nem hülyék ők, csak őrültek, ezért tartanak tőlük sokan mert ugye van miből fenntartani magukat, és az informatikához sem hülyék.
2015. nov. 14. 23:42
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Épp most küldtek az oroszoknak egy videós kvázi hadüzenetet. Nem úgy tűnik, hogy annyira félnének bárkitől is.
2015. nov. 14. 23:49
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Minek félnének?

Ezeknek ajándék, ha megölik őket, mert akkor mennek Allahhoz.

2015. nov. 15. 02:21
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

"Az oroszok egyébként hazai fronton amúgy is könnyen sebezhetőek a csecsen szélsőségesek által, nem kell sok és gond nélkül összehoznak egy olyan akciót mint Párizsban. Bár az is lehet, hogy nagyobb durranásra, bocs a szóviccért, készülnek arrafelé."

Épp pár hete ajánlotta fel Razman Kadirov csecsen elnök Putyinnak, hogy a csecsenek készek bármikor nekimenni az iszlám állam nevű tetűbandának.

2015. nov. 15. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!