Ez a francia sorozat merénylet, egyenes következménye az EU-s migráns politikának?
Annak idején még időben, az ipari mennyiségű migráns beengedése előtt kiírtam kérdésbe itt és levélben megírtam politikusoknak, hogy nem szabad beengedni ezeket az embereket (50% szír, 30% afrikai,líbiai 20% más ázsiai), mert nem indokolt.
Egyrészt az első ország, amely biztonságos nem az EU, másrészt nem abból volt pénzük, hogy egy háborús országban eladták katasztrófa övezetben a házuk. Ez eleve gyanús, másrészt az IS meg is írta, hogy merénylőket fog küldeni. Mindezek után itt is lehülyéztek, leidiótáztak a liberálisok még le is autistáztak. Most pedig úgy tűnik igazam lett. Nem lehetett ezt előre látni?
Hogy van-e hozzá köze, az majd akkor derül ki, ha az bizonyosodik be, hogy "migránsok" tették.
De erre látom a legkisebb esélyt. Igaz, a lakájmédia már elkezdett migránsozni, de ez is csak azért van, hogy valami önigazolást találjanak Orbánnak. Ugyanis ez nem több egy "hír"portál semmire sem alapozott, laikus feltételezésénél. De riogatásra jó.
A migránsok áradata még Sehol sem volt, akkor Londonban már metrót robbantottak, Madridban vonatot, Franciaországban szerkesztőséget.
Ezt szinte biztos, hogy alvó sejtek tették.
Kedves Kérdező!
Ennyire összehangolt merénylet-sorozat...? Amennyiben igazak a hírek, jelenleg HÉT elkövetőről tudnak. Szervezőkkel együtt az egész csoport lehet kb. 15 ember, ennyit én egy szülinapi partyra összerántok. Szóval ANNYIRA nem nagy volumenű az összehangoltság. Privát vélemény, de szerintem nehezebb volt feljuttatni a bombát az orosz gépre, mint ezt a tucat embert egyszerre, egy időbe elküldeni tömött helyekre.
Másrészt gondolj bele, mivel nyernek többet a terroristák? Számoljunk nagyban, most megöltek 120 embert. Ha megcsinálnak még EZER ilyen támadást, az 120.000 áldozat - és mellette lassan az egész világot maguk ellen fordítják, és ennek a számnak a többszörösét veszítik el közben a saját területeiken. Az elmúlt két évben több, mint egy millió menedékkérelmet adtak be az Unió területén. Ha ezeket visszafordítják, visszaküldik abba az országba, ahonnan többek közt az IS elől is menekülnek, lesz egymillió kiszolgáltatott, akiknek még azt is bebizonyították, hogy az Európai emberek tesznek rájuk magasról. Ha a negyedét maguk mellé állítják, már van 250.000 olyan emberük, akiket fel tudnak használni a céljaikra. Szerinted, melyikkel érnek többet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!