Van logikai kapcsolat a francia terrortámadás és a menekültek megjelenése között?
ez sztem mindenkinek jó kérdés, de az tuti, hogy nagyon radikális változások lesznek. + az egyik befogadóállomás jelenleg is lángokban áll, ezt se tudni, hogy van-e kapcsolat a kettő között.
most ez olyan dolog, hogy eltűnik a tescoban 3 drága okosTV, és bent van egy gyanús xxxx-banda, akkor vajon feltételezel-e kapcsolatot ugye?? egy biztos: eddig nem voltam annyira ellenző, de ettől kezdve én is azt mondom, hogy válogatás nélkül le kell zárni Európát, és igenis katonai erőszakkal rendet tenni végre Szíriában, NATO-felügyelet és kész, ennyi volt.
Elhiszem, hogy Európa egy kis ékszerdoboz sokaknak (főleg nekik), de lehetőleg maradjon is meg ez a helyzet.
Nincs.
A terroristák általában allaku akbárt vonyítoznak, a bevándorlók nagy része pedig buddhista.
Vagy várjunk csak...
Van bizony!
A menekültek is az elöl az ISIS elöl menekülnek, aki most francia polgárokat mészárolt le.
Csak reménykedni lehet, hogy nincs összefüggés.
Az persze biztos, hogy ezek után az európai emberek méginkább ellenségesek lesznek a menekültekkel szemben. És ez egyre sűrűbben fog menekültek elleni támadásokhoz vezetni. Lásd: ma reggelre lángol a calais-i dzsungel. Kétlem, hogy véletlen lenne. Németországban, és újabban Svédországban is sok menekültszállást gyújtottak fel. Merkeléknek ezekután elég sok energiát (pénzt) kell fektetniük majd a kis meghívottaik védelmére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!