Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kik lövöldöznek már megint...

Kik lövöldöznek már megint Párizsban?

Figyelt kérdés
Van egy olyan tippem hogy legalább az egyiket Mohamednek hívják...

2015. nov. 13. 22:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Igen, a " béke vallása" szakállas kis emberkéi ma is kitettek magukért.

Vajon mit hoz a holnap ?

2015. nov. 14. 03:16
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Senkinek nem kívánom, de kíváncsi vagyok, ha nektek a szeretteiteket gyilkolnák le egy hasonló támadás során, mennyire követelnétek a határok lezárását. Én most követelném, megelőzném a bajt. Sajnos külföldön is élnek rokonaim, és budapesten is. Mindkettő lehet akár a következő célpont.
2015. nov. 14. 06:44
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
A hadzsilijját behozták Európába.
2015. nov. 14. 09:51
 14/21 anonim ***** válasza:
2015. nov. 14. 10:07
 15/21 anonim ***** válasza:
40%
Azért lassítsatok már.. Attól hogy Mohamednek hívnak valakit még nem muszlim.. Nem tudom miért nem értitek meg hogy az ISZLÁM ÁLLAMBAN NINCSENEK MUSZLIMOK! A hithű muzulmánok elítélik az isis-t, semmi köze nincs az iszlámhoz, sőt épphogy az iszlám lejáratása a célja, felébredhetnétek lassan. Amit meg nem tudtok annak olvassatok utána vagy kérdezzetek meg egy muszlimot hogy mit gondol!
2015. nov. 14. 16:09
 16/21 anonim válasza:
47%

Franciáknál évek óta vannak zavargások, bár ez mindenen túltett. Vannak olyan negyedek, ahova fehér ember be sem léphet.

Ez a következménye, ha minden retket beengedsz az országodba, és a másikat szidod, kedves Francois...

A következő kedves Merkel lesz, a németeknél.

Bár ne kéne látnunk, és átélnünk azt sem!

2015. nov. 14. 17:57
 17/21 tetro ***** válasza:
19%

17.57

"Vannak olyan negyedek, ahova fehér ember be sem léphet. "

ezt a népszegű internetes hoaxra alapozod gondolom...

2015. nov. 14. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Valószínűleg arra alapozza utolsó, de lehet van benne igazság. Néha tényleg vannak képtelen dolgok az interneten de vannak valós, igaz dolgok is. Nemrég Malmö-ben voltam ottani rokonaimnál. A nagybátyám a lelkemre kötötte, hogy öltözzek fel tisztességesen, különben nem enged ki az utcára... Ami Párizsban történt az szörnyű és megdöbbentő. Bele gondolok, hogy mit érezhet a megölt emberek családja, a barátaik. Akik ide jönnek, alig menekültek a legtöbb közönséges bevándorló, nem ide valók. Más kultúra, más felfogás...
2015. nov. 14. 19:32
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

Híroldalon 150 halottról olvastam. M1 híradó 129 elhunytról beszél. Akkor most mi az igaz?

Volt olyan aki halottnak tettete magát. M1 - en nyilatkozták...

2015. nov. 14. 19:44
 20/21 anonim ***** válasza:
65%

Így járnak a libsik. De az mi már, hogy egy olyan országban lövöldöz, ami befogadta és eltartotta? Így kell meghálálni?

------------------------------------------------

Utolsó: az M1 FIDESZ propaganda csatorna.

2015. nov. 14. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!