Igen, a " béke vallása" szakállas kis emberkéi ma is kitettek magukért.
Vajon mit hoz a holnap ?
2015. nov. 14. 03:16
12/21 anonim válasza:
Senkinek nem kívánom, de kíváncsi vagyok, ha nektek a szeretteiteket gyilkolnák le egy hasonló támadás során, mennyire követelnétek a határok lezárását. Én most követelném, megelőzném a bajt. Sajnos külföldön is élnek rokonaim, és budapesten is. Mindkettő lehet akár a következő célpont.
Azért lassítsatok már.. Attól hogy Mohamednek hívnak valakit még nem muszlim.. Nem tudom miért nem értitek meg hogy az ISZLÁM ÁLLAMBAN NINCSENEK MUSZLIMOK! A hithű muzulmánok elítélik az isis-t, semmi köze nincs az iszlámhoz, sőt épphogy az iszlám lejáratása a célja, felébredhetnétek lassan. Amit meg nem tudtok annak olvassatok utána vagy kérdezzetek meg egy muszlimot hogy mit gondol!
2015. nov. 14. 16:09
16/21 anonim válasza:
Franciáknál évek óta vannak zavargások, bár ez mindenen túltett. Vannak olyan negyedek, ahova fehér ember be sem léphet.
Ez a következménye, ha minden retket beengedsz az országodba, és a másikat szidod, kedves Francois...
A következő kedves Merkel lesz, a németeknél.
Bár ne kéne látnunk, és átélnünk azt sem!
2015. nov. 14. 17:57
17/21 tetro válasza:
17.57
"Vannak olyan negyedek, ahova fehér ember be sem léphet. "
ezt a népszegű internetes hoaxra alapozod gondolom...
2015. nov. 14. 18:44
18/21 anonim válasza:
Valószínűleg arra alapozza utolsó, de lehet van benne igazság. Néha tényleg vannak képtelen dolgok az interneten de vannak valós, igaz dolgok is. Nemrég Malmö-ben voltam ottani rokonaimnál. A nagybátyám a lelkemre kötötte, hogy öltözzek fel tisztességesen, különben nem enged ki az utcára... Ami Párizsban történt az szörnyű és megdöbbentő. Bele gondolok, hogy mit érezhet a megölt emberek családja, a barátaik. Akik ide jönnek, alig menekültek a legtöbb közönséges bevándorló, nem ide valók. Más kultúra, más felfogás...
2015. nov. 14. 19:32
19/21 anonim válasza:
Híroldalon 150 halottról olvastam. M1 híradó 129 elhunytról beszél. Akkor most mi az igaz?
Volt olyan aki halottnak tettete magát. M1 - en nyilatkozták...
2015. nov. 14. 19:44
20/21 anonim válasza:
Így járnak a libsik. De az mi már, hogy egy olyan országban lövöldöz, ami befogadta és eltartotta? Így kell meghálálni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!