Szerintetek erre megy ki ez az egész menekült-politika?
Bejelentették ugye, hogy a már Németország felé induló menekülteket csak korlátozott számban fogadják be. Ráadásul egyre több kerítést építenek (Magyar-Szerb, Magyar-Horvát, Szlovén-Horvát határ), ami nekem aggodalomra ad okot. Nagyon úgy tűnik, hogy vissza akarják küldeni a migránsokat Magyarország felé, és nagy valószínűséggel itt kell őket elhelyezni, mivel Görögország válságban van, Törökországban terjeszkedik az ISIS, így arra nincs lehetőség a menekültek ott kapjanak helyet.
Van egy teóriám, miszerint a Nyugati országok azért terelik vissza őket hazánkba, mert meg akarják gyengíteni Orbán Viktor és pártja politikai helyzetét.
Nektek mi a véleményetek erről?
13:08, gondolom, ilyen cikkeket nem olvasol el, mint pl. ez: [link]
Rogán reakciója elég erőteljesen arra utal, hogy sokan szeretnék, hogy Magyarország egy gigantikus menekülttáborrá váljon.
És ha ez bekövetkezne, akkor Magyarországnak annyi. Én nem XY hatalmát féltem, hanem a hazámat. Egyébként úgy tűnik, tőled is félteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!