Hogyan lehet hogy a Horvátoknál a jobboldali HDZ ennyire sok szavazatot kapott?
Persze, a korrupció mindenhol csak a jobboldalra jellemző, nem?
A korrupció úgy egészében jellemző a politikára minden országban.
Úgyhogy nem ez alapján szavaztak a horvátok sem. Hanem pl. az aktuális kérdések, migráns ügyek kezelése, megoldása, nem megoldása. Jártál te mostanában Horvátországban? Beszéltél horvát emberekkel? Szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot a miniszterelnökük hülye nyilatkozatai, politikai oldaltól függetlenül.
1: A migránshelyzet még javított is a kormány megítélésén!
A hangnemedet meg nem értem, és amúgy igen jártam majdnem 1 hónapja Horvátországban. És te jártál? Képzeld be is szóltak nekünk hogy "fasiszták" vagyunk. Az egész csoportnak akik kint voltunk.
Az ottani baloldal meg az itteni között teljesen más a helyzet! De gondolom te csak a Fidesz szócsöve "utáljuk a balosokat" újságokat olvasod. Amúgy ez sem igaz hogy: "Szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot a miniszterelnökük hülye nyilatkozatai, politikai oldaltól függetlenül." Ha így lett volna akkor nem kap ennyi szavazatot a kormánypárt!!!!
Én viszont örülök, hogy (valszeg) kormányváltás lesz ott!
A jelenlegi miniszterelnokuk konkretan egy idiota, nem vagyok kivancsi a magyarellenes dumáira!
"1: A migránshelyzet még javított is a kormány megítélésén!
A hangnemedet meg nem értem, és amúgy igen jártam majdnem 1 hónapja Horvátországban. És te jártál? Képzeld be is szóltak nekünk hogy "fasiszták" vagyunk. Az egész csoportnak akik kint voltunk."
Mégis bukhatnak a haverjaid. :D Mellesleg a "fasisztázók" biztos az itteni mélyliberósok ottani megfelelő lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!