Ti szavaznátok Trumpra ha amerikaiak lennétek?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon nagy forma, főleg amikor elmesélte, hogy milyen nehéz volt az élete, mert csak 1 millió dollárt kapott kölcsön a faterjától.2015. nov. 8. 17:01
1/8 anonim válasza:
Nem szavaznék rá, egy üzletember, valószínű ha ő nyerne megtömné jobban még a zsebeit és kész.
2/8 anonim válasza:
Egy valamit jól jegyezz meg: burzsujra nem szavazunk, még pedig SOHA!
3/8 anonim válasza:
Sohasem szavaznék korcsra, sem ott sem Magyarországon. Amerika az indiánoké még akkor is nekik kell visszaadni, ha csak 200 maradt belőlünk életben és különösen ügyelni kell arra, hogy be ne korcsosuljanak ők is.
4/8 anonim válasza:
Még csak véletlenúl sem lennék amerikai.
5/8 anonim válasza:
Rá? :)
természetesen nem
ha valamit nem pártolok az az államilag szervezett genocídium és szerintem aki támogatja az ilyesmit, közvetlenül vagy közvetetten, az nem egyenes ember és az én szavazatomra nem számíthat :)
szerencse, hogy itthon már van olyan párt, ami nyíltan elítéli a terrort és a gyermekek lemészárlását, úgy hívják Jobbik
6/8 anonim válasza:
Ha a Jobbikod csak fele annyit foglalkozna Magyarországgal, mint Izraellel, akkor már rég kormányon lennének.
7/8 anonim válasza:
Clintonnál meg Obamánál sokkal szimpatikusabb.
Valószínűleg szavaznék Trumpra, már csak azért is, hogy ne a Demokraták nyerjenek.
Ami tetszik benne, hogy nem pécéskedik, nem finomkodik, hanem kimondja, amit gondol, még akkor is, hogyha a sjw-sek őrjöngenek.
8/8 anonim válasza:
amerikai igazi pártja a republikánus elég sok esélye van mivel tuti republikánus fog nyerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!