Amerika hogy mer beleszólni abba hogy védjük a
határainkat?
Gondolom nem hallottál még a mexikói drogcsempészekről (ha nem lenne kerítés még több drogos lenne) és bűnözőkről akik főként gyilkosok és más életformán élnek Amerikához képest. Szóval az a határ úgy jó ahogy ott van!
2015. nov. 1. 11:06
Mindenki a cionokat szolgálja, mindenki!
2015. nov. 1. 11:06
Hadd mondják a jenkik.
Kit érdekel?
2015. nov. 1. 11:07
#4: "Gondolom nem halottál arról hogy emberi jogok. Gondolom nem hallottál arról hogy isis meg arab terrorista."
Szóval EMBERI JOGOK? Mikor gondolom most szabadságharcot vívsz a mexikóiakért, közben gondolom te sem akarsz egy migránst sem Európában látni! Emberi jogok...jó szöveg tőled.
2015. nov. 1. 11:13
5/12 A kérdező kommentje:
Pont annyira jó szöveg tőlem mint az amcsiktól meg tőled.
Mi hivatalosan háborús menekültek ellen emeltünk kerítést.
Ők hivatalosan az illegális határátlépők és a drogkereskedők ellen emelik.
Ezen az állásponton vannak. Ezt nem én mondom, hanem ők. Érted már?
2015. nov. 1. 11:15
7/12 A kérdező kommentje:
Amíg nem tudja bizonyítani ki ő honnan jött addig lehet akár hugenotta is ergó illegális bevándorló határszegő. Amúgy értem hogy facsarták ki. Viszont a migránsok álltal elkövetett bűncselekmények miatt már ausztria is határokat akar meg a többiek. A lényeg hogy egy ilyen amerika ne merjen szólni aki végülis több évtizede öli az arabokat most hírtelen annyira megkedvelte őket hogy a nyakunkba akarja sózni kötelező kvótákkal. Mi az hogy kötelező. Fogadja be őket ha annyira kell neki.
Hiába beszéltek a kérdezőnek, most ő Amerika ellenes kis szövegét letolja azt kész. Mexikóiakért kiáll, hiába bűnözők meg drogcsempészek....Amerika a rossz hogy nem engedi be őket...de a migránsok meg ne tehessék EU-ba a lábuk mert ők "terroristák".
2015. nov. 1. 11:19
Én igazából azt nem értem, hogy miért vagytok ilyen idegbetegek a szöszi szövegelése miatt. Csak elmondta az álláspontját, de ti úgy viselkedtek, mintha azt mondta volna, hogy minden magyar ki lesz belezve és megissza a csecsemők vérét.
Vissza kell neki szólni és annyi. Nem hőzöngeni kell ideggörcsökkel.
2015. nov. 1. 11:26
10/12 A kérdező kommentje:
Én azt mondom hogy a mexikóiakat hogyha így kizárják akkor mi miért engedjük be az ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPŐKET? Akik lehetnek erőszaktevők terroristák bombagyárosok mivel senki nem ellenőrzi őket. Szóval ez az amerika ne akarja megmondani mit kéne tennünk mivel ő sokkal durvábbakat tesz. Azokat is kiutasítja akik dolgoznak csak nincs engedélyük. Hogyha a migránsok fele képes lenne dolgozni már azt fúlyná az összes baloldali média. Csakhogy még a fele sem képes. A mexikóiak viszont dolgoznak ennek ellenére utasítják ki őket. Ja és hogy más kultúra. Mert az arab az nagyon közeli. Ja értem. A válaszoló kelet ellenes. Amerika a jó ő jól csinál mindent persze mi rohadt nácik meg akarjuk védeni magunkat az ellenőrizetlen tömegek százezreitől millióitól.
Kapcsolódó kérdések: