Mit szóltok ahhoz, hogy a Merkel nevű gerincoszlop most már a spanyol migránskerítést dicséri?
Mondjuk a spanyol kerítés nagyon magas, körbe van árkolva éps alá van betonozva hogy ha a kedves migráns leesik akkor lehetőleg ne élje túl.
Bámulatos hogy Merkel asszonyság ilyen rövid idő alatt hova felfejlődött!
Tudom, hogy a szövegértés nehéz feladat, így segítek kicsit az első mondatok kiemelésével:
"A Néppárt egy – még nem végleges – határozati javaslat szerint azt követeli, hogy erősítsék meg a külső határok őrizetét mind a tengeren, mind a szárazföldön.
A Spanyolország és Marokkó közti nyugat-mediterrán modellt pozitív példának kellene tekinteni
– írja a néppárti belügyminiszterek által összerakott szöveg. "
Tehát nem Merkel mondta, hanem az Európai Néppárt belügyminisztereinek tanácskozásán született mondat.
Tudom, a tények megzavarják a szabad gyűlölködést. Bocsánat. :-D
Lehet, hogy csak az volt a bajuk a kerítésünkkel, hogy nem elég nagy és erős? De hogy mindenképpen belénk kötnek, abban biztosak.
Lehet, hogy csak a megfelelő ideológiát keresik az építendő német kerítéshez.
Igen a szövegértés nehéz feladat főleg ha valaki nem tud olvasni (vagy csak nem akar) a sorok között.
# 4
Az azért megvan, hogy a CSU le akarja mondatni Merkelt, és ehhez a néppárt is egyre inkább asszisztálni látszik?
De tudom, mit jövök én itt a külpolitikával....
Sokkal egyszerűbb egy biten gondolkodni. Németül mondta valaki=Merkel mondta.
:-D
Szánalmasan buta vagy hiába pontozol le. :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!