Nénetországi puccs?
Véleményetek szerint létezhet az az állapot Németorszàgban(migràcskérdésben)amikor a német rendőri vezetők vagy az ottani vezérkar vezetői sajàt kezükbe veszik a hatalmat.A jelenlegi vezetés tagjait hàzi őrizetbe helyezik és a vâlsàghelyzetre való tekintettel egyfajta szükségàllapotot vezetnének be.Nem korlàtoznàk a polgàri jogrendszert,nem lenne kijàràsi tilalom,csak kerítésépítés és a màr ott levők kitoloncolàsa.Most ennek a költségeit hagyjuk.
Lenne-e tàrsadalmi tàmogatottsàga?
Én magam semmi esélyt nem làtok ilyesmire,de kivàncsi vagyok a véleményekre.
Ezt lehetetlen megcsinálni Németországban, azonnal kikiáltanák a németeket náciknak stb, amit ugye az átlag német nem viselne el mert hát az csúnya nagyon rossz dolog a saját értékeidet megvédeni és "nácinak" lenni :)))
Az a baj a németekkel hogy a 2. VH után olyan szinten kiherélték őket (tisztelet a kelet-németeknek) hogy képtelenek bármire is.
Igen én is erre gondoltam egyes.
Ja migràcs!Volt az a mesefilm régen a pomogàcsokról,onnan raktam össze ezt a megnevezést.Nyugtass meg hogy nem jogvédett!
"Nem létezhet ilyen állapot, nincs ilyen jogkörük."
Ezek lehettek Allende utolsó szavai...
"Salvador Allende Gossens (1908. június 26.[1], Valparaíso – 1973. szeptember 11., Santiago de Chile) orvos, 1970 és 1973 között Chile elnöke. A hadsereg által végrehajtott puccs során az elnöki palota ostroma idején öngyilkos lett." -wiki
"Lenne-e tàrsadalmi tàmogatottsàga? "
Dehogy lenne. Egyszeruen nem ertem hogy miert gondoljatok hogy a nemet tarsadalom teljesen mast akar mint a kormanya.
Azert mert kivonul nehany ezer idiota rendszeresen Drezdaban?
Sok millio meg nem vonul ki.
Jólvan 60as,nyugodtsàg van!
Az a bajod hogy a néhâny ezer idi@óta kimegy,vagy hogy a sok idióta meg nem megy ki.
Mint fentebb írtam,én magam sem hiszek ilyesmiben.
Több mint 10éve élek köztük,egy kicsit megismerhettem mostanra a mentalitàsukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!