Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraelben mennyire számít...

Izraelben mennyire számít kiemelt témának Hazánk? Kölcsönös a figyelem?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 18:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem, hiszen nem vagyunk jelentősebb gazdasági tényező se kereskedelmi partnerük.
2015. okt. 12. 18:39
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

A mult hetekben lattam egy cikket a Keleti Palyaudvar koruli menekultekrol. Kep volt, meg tenykozles, nem volt sem negativ sem pozitiv allasfoglalas.

Egyebkent az izraeli media nagyon ritkan foglalkozik Magyarorszaggal, az emberek meg plane nem.

2015. okt. 12. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:
(Most latom, hogy az 1-es valaszolo is 61 %-os. Ket kulonbozo szemely vagyunk.)
2015. okt. 12. 19:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Én viszont nem egy embertől úgy hallottam, hogy erősen negatív Magyarország megítélése Izraelben a "nyilasterror" miatt és nem egy olyan csoport van akik legszívesebben eltörölnének a magyarságot a föld színéről. :/
2015. okt. 12. 19:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom ezt kitől hallottad, de Izraelben se az emberek, se a politika nem foglalkozik olyan távoli, és számukra hasztalan országokkal, mint Magyarország. Nagyjából annyira foglalkoznak velünk, mint mi Üzbegisztánnal...
2015. okt. 12. 19:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Izrael nagyon magasról leszarja Magyarországot.
2015. okt. 12. 20:52
 7/15 A kérdező kommentje:

És miből gondoljátok ezt?

Ha így van, akkor szerintetek kire gondolhatott Varga úr, ha nem rájuk?

[link]

2015. okt. 12. 21:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Oké, kurucinfós kommentszekcióból emelsz ki hozzászólásokat... Ennyi erővel bármi hülyeséggel kapcsolatban találhatsz kommenteket a 444-en, vagy hasonló oldalakon.

Félre ne érts, nem szeretem, sőt kifejezetten ellenzem Izrael külpolitikáját, de azért mert azt hallottam, hogy "júj, csúnya, gonosz zsidók", hanem mert informálódtam.

2015. okt. 12. 21:23
 9/15 anonim ***** válasza:
*de nem azért
2015. okt. 12. 21:23
 10/15 anonim ***** válasza:
57%
Idelinkel a csávó egy kurucinfós kommentet :DDDDD Ez kész :D
2015. okt. 12. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!