Izraelben mennyire számít kiemelt témának Hazánk? Kölcsönös a figyelem?
Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 18:36
1/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, hiszen nem vagyunk jelentősebb gazdasági tényező se kereskedelmi partnerük.
2/15 anonim válasza:
A mult hetekben lattam egy cikket a Keleti Palyaudvar koruli menekultekrol. Kep volt, meg tenykozles, nem volt sem negativ sem pozitiv allasfoglalas.
Egyebkent az izraeli media nagyon ritkan foglalkozik Magyarorszaggal, az emberek meg plane nem.
3/15 anonim válasza:
(Most latom, hogy az 1-es valaszolo is 61 %-os. Ket kulonbozo szemely vagyunk.)
4/15 A kérdező kommentje:
Én viszont nem egy embertől úgy hallottam, hogy erősen negatív Magyarország megítélése Izraelben a "nyilasterror" miatt és nem egy olyan csoport van akik legszívesebben eltörölnének a magyarságot a föld színéről. :/
2015. okt. 12. 19:43
5/15 anonim válasza:
Nem tudom ezt kitől hallottad, de Izraelben se az emberek, se a politika nem foglalkozik olyan távoli, és számukra hasztalan országokkal, mint Magyarország. Nagyjából annyira foglalkoznak velünk, mint mi Üzbegisztánnal...
6/15 anonim válasza:
Izrael nagyon magasról leszarja Magyarországot.
7/15 A kérdező kommentje:
És miből gondoljátok ezt?
Ha így van, akkor szerintetek kire gondolhatott Varga úr, ha nem rájuk?
2015. okt. 12. 21:08
8/15 anonim válasza:
Oké, kurucinfós kommentszekcióból emelsz ki hozzászólásokat... Ennyi erővel bármi hülyeséggel kapcsolatban találhatsz kommenteket a 444-en, vagy hasonló oldalakon.
Félre ne érts, nem szeretem, sőt kifejezetten ellenzem Izrael külpolitikáját, de azért mert azt hallottam, hogy "júj, csúnya, gonosz zsidók", hanem mert informálódtam.
10/15 anonim válasza:
Idelinkel a csávó egy kurucinfós kommentet :DDDDD Ez kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!