Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az miért van, hogy a nyugati...

Az miért van, hogy a nyugati országok ennyire szabadabbak, mint a keletiek?

Figyelt kérdés

Forrás:

[link]

2015. okt. 11. 17:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

18:42

Szabadabb alatt leeht érteni:

-sajtó

-szólás

-vallásszabadság

-nők egyenjogúsága

-véleményszabadság

Borítélkolhatóan a nyugati média is meglehetősen torzított és egyik ország sem teljesen tiszta még a fehérrel szinezettek sem.

De a térképet úgyis lehet értelmezni szerintem,hogy a fehérrel jelzett országok a legkevésbé "nem szabadok" és

természetesen ők sem azok.(Pl.:ahogy a 4.írta cenzúrázzák a sajtót).

De ha annyira nem szabadok,akkor ha megnézzük az Ázsiai,Afrikai országokat azok sem tűnnek esélyesebnek,hogy fehérrel vagy sárgával

legyenek színezve...

2015. okt. 11. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
29%

Imádom, hogy egyesek kiragadják a talán egyetlen olyan területet - közösség tagjai ellen való uszításra alkalmas információk - amely durván korlátozva van és ezen kezdenek lovagolni.

Bezzeg Oroszországban milyen jó. Ott akár rendszertanilag besorolhatod a támadódat.

Ráadásul megint előjön a kedvenc érvem - a liberalizmus a nemzetállamok ellen van - miközben a liberalizmus nem feltétlenül antifasiszta, csak kényelmes dolog egybemosni mindent. Agyzsibbasztó, hogy milyen sok félretájékozódott (vagy talán félretájékoztatott) emberbe lehet itt botlani.

2015. okt. 11. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

Gondolom most mindjárt jön az, hogy "ti is mindig összemostok mindent, folyton naciztok mindenkit, aki hazafi"

Igen! mert pont én szoktam nacizni, mivel eltér a nézetem az előző oldal válaszainak íróitól, biztos gyurcsányista vér-libsi vagyok

2015. okt. 11. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:
47% mivel magyarázod a multikultúrát meg?
2015. okt. 11. 21:32
 15/15 A kérdező kommentje:
az utolsó 3-nak írom,hogy ez nagyon szép meg minden,de egyiksem a kérdésre válasz semmilyen formában sem :S
2015. okt. 11. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!