Az miért van, hogy a nyugati országok ennyire szabadabbak, mint a keletiek?
18:42
Szabadabb alatt leeht érteni:
-sajtó
-szólás
-vallásszabadság
-nők egyenjogúsága
-véleményszabadság
Borítélkolhatóan a nyugati média is meglehetősen torzított és egyik ország sem teljesen tiszta még a fehérrel szinezettek sem.
De a térképet úgyis lehet értelmezni szerintem,hogy a fehérrel jelzett országok a legkevésbé "nem szabadok" és
természetesen ők sem azok.(Pl.:ahogy a 4.írta cenzúrázzák a sajtót).
De ha annyira nem szabadok,akkor ha megnézzük az Ázsiai,Afrikai országokat azok sem tűnnek esélyesebnek,hogy fehérrel vagy sárgával
legyenek színezve...
Imádom, hogy egyesek kiragadják a talán egyetlen olyan területet - közösség tagjai ellen való uszításra alkalmas információk - amely durván korlátozva van és ezen kezdenek lovagolni.
Bezzeg Oroszországban milyen jó. Ott akár rendszertanilag besorolhatod a támadódat.
Ráadásul megint előjön a kedvenc érvem - a liberalizmus a nemzetállamok ellen van - miközben a liberalizmus nem feltétlenül antifasiszta, csak kényelmes dolog egybemosni mindent. Agyzsibbasztó, hogy milyen sok félretájékozódott (vagy talán félretájékoztatott) emberbe lehet itt botlani.
Gondolom most mindjárt jön az, hogy "ti is mindig összemostok mindent, folyton naciztok mindenkit, aki hazafi"
Igen! mert pont én szoktam nacizni, mivel eltér a nézetem az előző oldal válaszainak íróitól, biztos gyurcsányista vér-libsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!