A napimigrans.com uszító oldal?
Uszítónak nem mondanám. Inkább félelem- és/vagy gyűlöletkeltőnek. Amennyit én láttam belőle, csak a negatív dolgokra koncentrálnak, sem pozitív, sem semleges írások nincsenek. És valóban gyanús, hogy némelyik hír kamu.
Megjegyzem, egy hír akkor is lehet kamu, ha több oldalon is megtalálható; ebben a témában jellemzően széljobber oldalakon szoktak elterjedni az ilyenek.
Én is segítek:
Segítek megérteni a különbséget:
Objektívabb hír: Orbán Viktor ma rádióinterjút adott
Gyűlöletkeltő hír: Orbán Viktor, a magyar nép országának miniszterelnöke ma drága idejét feláldozta, hogy a rádióban kielégítően tájékoztassa a magyar polgárokat, akik rajongva üdvözölték.
Propaganda hír: A gci Orbán Viktor ma rádióinterjút adott.
Nagyon nem mindegy, hogyan tálalod a híreket. És nem mindegy, hogy melyik oldalról közelítesz.
Nem hiszem hogy uszítana.
Hát hogyha igazak a hírek amit írnak akkor vidám dolgok is történnek merthát úgynéz ki-az alapján amit írnak-hogya az iszlám államnak rosszul megy a sora.Az oroszok úgy néz ki jobban vezetnek repülőt,meg bombázni is jobban tudnak.
Vagy mi.
Vajon egy nő hogyan tudna saját fodrászüzletet üzemeltetni ott ahonnan ezek jönnek?
Jól tette hogy kirakta őket.Semmi keresnivalója az iszlámnak Európában.
Az meg hogy másutt nem írnak meg a migrácsokra nézve negatív dolgokat,minősíti a médiát és a benne dolgozókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!