Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A napimigrans.com uszító oldal?

A napimigrans.com uszító oldal?

Figyelt kérdés
Mert ugye több olyan hír is szerepel náluk, amit másutt nem találni.
2015. okt. 8. 07:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Uszítónak nem mondanám. Inkább félelem- és/vagy gyűlöletkeltőnek. Amennyit én láttam belőle, csak a negatív dolgokra koncentrálnak, sem pozitív, sem semleges írások nincsenek. És valóban gyanús, hogy némelyik hír kamu.

Megjegyzem, egy hír akkor is lehet kamu, ha több oldalon is megtalálható; ebben a témában jellemzően széljobber oldalakon szoktak elterjedni az ilyenek.

2015. okt. 10. 16:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Én is segítek:

Segítek megérteni a különbséget:

Objektívabb hír: Orbán Viktor ma rádióinterjút adott

Gyűlöletkeltő hír: Orbán Viktor, a magyar nép országának miniszterelnöke ma drága idejét feláldozta, hogy a rádióban kielégítően tájékoztassa a magyar polgárokat, akik rajongva üdvözölték.

Propaganda hír: A gci Orbán Viktor ma rádióinterjút adott.

Nagyon nem mindegy, hogyan tálalod a híreket. És nem mindegy, hogy melyik oldalról közelítesz.

2015. okt. 10. 17:15
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy uszítana.

Hát hogyha igazak a hírek amit írnak akkor vidám dolgok is történnek merthát úgynéz ki-az alapján amit írnak-hogya az iszlám államnak rosszul megy a sora.Az oroszok úgy néz ki jobban vezetnek repülőt,meg bombázni is jobban tudnak.

Vagy mi.

2015. okt. 10. 18:04
 14/21 A kérdező kommentje:

[link]

Ezután senki ne mondja nekem, hogy nem uszító oldal.

2015. okt. 11. 09:57
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Vajon egy nő hogyan tudna saját fodrászüzletet üzemeltetni ott ahonnan ezek jönnek?

Jól tette hogy kirakta őket.Semmi keresnivalója az iszlámnak Európában.

Az meg hogy másutt nem írnak meg a migrácsokra nézve negatív dolgokat,minősíti a médiát és a benne dolgozókat.

2015. okt. 11. 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:
#14 Ebben mi az uszítás?
2015. okt. 11. 10:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi erővel kertész ákos firkálmánya is uszítás, nemde?
2015. okt. 11. 11:08
 18/21 A kérdező kommentje:
16: Képzelj el egy oldalt, ahol a magyarok negatív jellemzőit, viselt dolgait elemzik ki postokkban, hírekben. De oké, erre még talán rá lehet húzni, hogy puszta tényközlés. De viszont, ha abból csinálnak (pozitívnak szánt) hírt, hogy két magyart nem szolgáltak ki külföldön a származásuk miatt, akkor elhinnéd, hogy nem uszítás?
2015. okt. 11. 11:18
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Hol írják ebben a cikkben, hogy a származásuk miatt nem szolgálta ki őket? Szerintem norvég nőket se nyírt volna meg, ha fejkendőben mennek be, és nem hajlandók levenni.
2015. okt. 11. 11:26
 20/21 A kérdező kommentje:
19: Amit most leírtál, az kész vicc. Remélem, te se komolyan gondoltad.
2015. okt. 11. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!