A migránsoknak hozzávetőlegesen milyen a kor- és nembeli összetétele?
Próbáltam keresni erről bármilyen cikket vagy tanulmányt, de nem találtam. Kérem, hogy a hasraütés szerű találgatást hagyjuk, valami olyan cikk kellene, amire tudok hivatkozni is, szóval ne valami kamu híroldal legyen.
Köszönöm előre is!
A Wikipedia szerint kb. 50%-uk 18 év alatti.
Nemek szerint szintén közel 50-50%-os a megiszlás.
Persze ez globálisan értendő, nem csak a most EU felé igyekvőkre.
65% fiatal férfi
a maradék 35%on osztoznak a gyerekek asszonyok és a al-nuszrás fociedző apukák
forrást viszont nem fogsz találni mert nem merik kitálalni.
voltam a keletiben anno és ez a helyzet
de ha megnézed a videokat ott se lemérheted
A migrációra és a migráns népességre vonatkozó statisztika
Tequila Sunrise: igen, ilyen én is találtam, de ez ha megnézed 2012-es. Én "legalább" 2013-mast találtam :D
Mindenki másnak: igen, én is láttam, hogy nagyon sok a férfi, Zalai vagyok és itt kb 2 óráig néztem az elvonulókat, összesen 2 gyerek és 1 nő volt. A többi 16-30 közötti férfi ránézésre, de ebből nem lehet teljes érvényű következtetést levonni.
A Bevándorlási Hivatal statisztikái között olvastam, hogy az idei menedékkérők közel háromnegyede 18-65 között férfi.
Mindazonáltal ahogy először írtam, ez csak arra a párszázezer emberre vonatkozik, akik célba vették az EU-t. Értelemszerűen egy ilyen útra kevesebb nő/gyerek/öreg vállalkozik, az összes menekültet figyelembevéve felülreprezentált a 18 alattiak száma.
"A Bevándorlási Hivatal statisztikái között olvastam, hogy az idei menedékkérők közel háromnegyede 18-65 között férfi.
Mindazonáltal ahogy először írtam, ez csak arra a párszázezer emberre vonatkozik, akik célba vették az EU-t. Értelemszerűen egy ilyen útra kevesebb nő/gyerek/öreg vállalkozik, az összes menekültet figyelembevéve felülreprezentált a 18 alattiak száma."
Ha nem lett volna egyértelmű: az EU-ba érkező menekültek érdekelnek, az most számomra nem releváns, hogy mennyien mentek Libanonba, stb.
" Na, azért ha 2 óráig nézted az elvonulókat, és csak 1 nőt és 2 gyereket láttál, akkor a 2 órából kb. 1 óra 50 percet alhattál."
Most álljunk neki vitatkozni, hogy mit láttam, nem? Nyilván neked lesz igazad, te jobban tudod. Inkább abba kötöttél volna bele, hogy a zalai az melléknév és én nagybetűvel írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!